03 / 05 / 2024

Levent Korba hayatı

Levent Korba hayatı

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 21 Mart 2014 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Levent Korba seçildi. Peki, Levent Korba kimdir?

Levent Marmaralı kimdir? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Levent Marmaralı, kaç yılında ve nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Marmaralı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız tarafından kuruldu.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

5. Levent Alibeyköy 60 ay sıfır faiz fırsatıyla!

5. Levent Projesi yaklaşık 4 bin konuttan oluşuyor. Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent Evleri kişiye özel ödeme seçenekleri ve cazip fırsatlarla 5. yıldızlı bir hayat standartları sunuyor...

Levent Korba, İş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak Levent Korba seçildi. yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak ise Süleyman H. Özcan göreve getirildi.

5. Levent ev fiyatları!

Torunlar GYO tarafından hayat geçirilen 5. Levent Evleri, Mart 2018'de teslim edilecek. İşte, 5. Levent ev fiyatları...

Levent Kırca’nın 4 çocuğu da mirasını reddetti!

Geçen yıl hayatını kaybeden usta oyuncu Levent Kırca'nın (67), Oya Başar'dan olan iki çocuğunun ardından ilk eşi Nur Diner'den olan iki çocuğu da mirasını reddetti.

AFF Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AFF Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Ali Acun Ilıcalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta 1.Levent, Levent Mahallesi, Hayat Sokak'ta kuruldu.

İş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yönetim Kurulu Başkanlığına Levent Korba'nın seçildiği İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. İş GYO nakit kat patı ödeme tarihi olarak 28 Mart 2016 tarihini belirledi.

Levent Korba yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Levent Korba'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kemal Fettahoğlu seçildi. 1960'da Muğla’da doğan Korba, 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Bölümü’nden mezun oldu.

Mimar Levent Aksüt, ARÜ öğrencileriyle buluştu!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok başarılara imza atan Yüksek Mimar Mühendis Levent Aksüt’ün konuşmacısı olduğu, ‘Hayat ve İnsan’ isimli bir söyleşi gerçekleştirildi.

Levent Korba kim?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 23 Mart 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Levent Korba seçildi. Peki, Levent Korba kimdir?

Levent Korba hayatı Haberi

Levent Korba hayatı

Levent Korba kimdir?

Levent Korba, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 21 Mart 2014 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Levent Korba kimdir?


Levent Korba biyografi..

1960 yılında Muğla’da doğan Levent Korba, 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Bölümü’nden mezun oldu. 


1986 yılında İş Bankası İzmir Şubesi’nde Aday Memur olarak göreve başlayan Sayın Korba, 1990 yılında Bornova Şubesi Servis Yetkilisi Yardımcılığına, 1995 yılında Karabağlar Şubesi II.Müdürlüğüne, 1998 yılında Müdür Yardımcılığına, 2002 yılında Samsun Şubesi Müdürlüğüne, 2004 yılında Çukurova Bölge Müdürlüğüne, 2007 yılında Şube Ağı Geliştirme Bölümü Müdürlüğüne atanmıştır.

13 Nisan 2011 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştır.



İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Levent Korba...