02 / 05 / 2024

Levent Küçük konut sektörü

Levent Küçük konut sektörü

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük, bu yılın 11 ayında ev alan 2 bin 400 vatandaşın şikayetlerini incelediklerini belirterek: "Konut alıcıları inşaat firmalarından şikayetçi" dedi...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Murat Kurum: Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ Başkanlığının Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut, cami, hastane, kamu hizmet binası, okul ve ticaret merkezi kazandırdığını açıkladı...

En düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankalar konut kredi faiz oranlarını indirmeye devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranı olarak yüzde 1,68 uygulanıyor. Peki En düşük konut kredi faizi oranı hangi bankada?

20 milyar dolarlık konut ihracatı hedefleniyor!

Türkiye 2018 yılında yabancıya satılan yaklaşık 40 bin konut sayesinde 6 milyar dolarlık konut ihracatı gerçekleştirildi. Sektör temsilcileri yeni hedefi 20 milyar dolar olarak belirledi. Üstelik bu rakama kısa sürede ulaşılacak. 

60 ay vadeli en düşük konut kredisi faiz oranları!

Konut kredisi ile ev almak isteyenlerin yüzü gülmeye başladı. Faiz oranlarındaki düşüş devam ediyor. İşte 60 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranlarını sunan bankalar...

Aralık 2018'de en düşük konut kredisi faiz oranı kaç?

Bankaların konut kredisi faiz oranları Aralık ayında da düşmeye devam ediyor. İşte Aralık ayının ilk haftası itibari ile masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranları…

180 ay vadede en düşük konut kredisi faizi hangi bankada?

180 ay (15 yıl) vadeli konut kredisinde masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran banka hangisi Kredi Pazarı araştırdı.

120 ay vadede en düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Kasım ayı itibari ile masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı sıklıkla değişmeye başladı. Güncel olarak 120 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran banka hangisi?

60 ay vadede en düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalarda sıklıkla değişmeye başladı. Masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranlarını kullandıran bankalar değişti. Güncel olarak 60 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada?

Masraflar hariç en düşük konut kredi faizi hangi bankalarda?

Son günlerde özel bankalar peş peşe konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran bankalar değişti. 

En düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankalar son haftalarda bir bir konut kredisi faiz oranlarında indirime gidiyor. Masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada? 

En düşük konut kredisi faiz oranı kaç oldu?

Bankaların konut kredisi faiz oranı ortalamaları Haziran ayında sonra ilk defa bu hafta konut kredisi faiz indirimi yapılması ile düştü. En düşük konut kredisi faiz oranı kaç oldu?

En düşük konut kredisi faiz oranı uygulayan bankalar!

Kredi Pazarı bankaların konut kredisi faz oranlarını ve indirimli kampanyalarını araştırdı: En düşük konut kredisi faiz oranı sunan 4 bankayı listeledi...

Levent Küçük konut sektörü Haberi

Levent Küçük konut sektörü

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük, bu yılın 11 ayında ev alan 2 bin 400 vatandaşın şikayetlerini incelediklerini belirterek, "Araştırmamıza > göre, konut alanlar en çok inşaat firmalarını şikayet ediyor. Bunu sırasıyla banyo/duş, ısı sistemleri, emlak ofisi ve PVC izliyor" dedi. 

Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 28 Mayıs'ta yürürlüğe girdiğini hatırlattı. 

Yeni yasanın uygulamasına ilişkin bugüne kadar 9 yönetmelik yayımlandığını belirten Küçük, yeni yasa ile iç AB müktesebatı, Borçlar ve Ticaret kanunlarına uyumun sağlandığını, ekonomik ve ticari hayatta ortaya çıkan işlemlerin kavranması ve mevcut tüketici sorunlarının ortadan kaldırılmasının hedeflendiğini söyledi. 

Yasanın konut tüketicisine yeni haklar getirdiğini dile getiren Küçük, bu haklardan birisinin "sözleşmede öngörülen koşulların sözleşme süresi içinde tüketici aleyhine değiştirilemeyeceği" olduğunu, böylece tüketicilerin olası...