09 / 05 / 2024

levent pembe köşk

levent pembe köşk

İmparator, yeniden yaptırıp köşkü milli saray haline getirecek. Dünya üçüncüsü A Milli Takımın mimarlarından Haluk Ulusoy’un manzaralı odasını sıfırdan yaptıracak olan Terim, 2020 reform paketini burada hazırlayacak...

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Bellini Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bellini Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de  Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Levent Gök'ten AOÇ arazisinin 74 dönümünün kiraya verilmesine tepki!

Atatürk’ün mirası olan Atatürk Orman Çiftliği’nin (AOÇ) 74 dönümünün daha kiralanmak üzere ihaleye çıkarılması tepkilere neden oldu. 

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki 74 dönüm arazi metrekaresi 1.5 TL'den kiraya verilecek! 

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) kiralanmasıyla ilgili TBMM Genel Kurulu'nda açıklamada bulundu. 

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

2018'den önce inşa edilen binalar için uyarı!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin Haziran 2018’de yürürlüğe girdiğini hatırlatarak “2018 öncesi yapılan binalar müteahhidin insafına ve bilincine kaldı. Şu anda yapı stokunun sadece yüzde 1.5’i su yalıtımına sahip ” dedi.

levent pembe köşk Haberi

levent pembe köşk

TFF ile Fatih Terim arasındaki tarihi 7 yıllık sözleşmenin ardından yeni dönemdeki ‘milli üs’ de belli oldu; Levent’teki Perili Köşk... Önce Perili, sonra Pembe Köşk olarak bilinen Levent’teki saray yavrusu köşkte Terim, reform paketini ve 2020’ye dek sürecek Milli Takım planlamasını yapacak. Haluk Ulusoy, Hasan Doğan ve Mahmut Özgener döneminde TFF binası olarak kullanılan, TFF’nin İstinye’ye geçmesi sonrası atıl hale gelen Perili Köşk’te Terim her şeyi yeniletecek. Florya’da benzer bir yapılanma yapan Terim, Abdullah Avcı’nın da bir süre kullandığı köşkü “Milli Saray” haline getirecek. 


HALUK ULUSOY’UN ODASINA TADİLAT 


Levent’teki köşkte Terim öncelikli olarak binanın ikinci katındaki manzaralı odayı kendisine ayıracak. 20’ye yakın ekibiyle çalışacak olan Terim, Haluk Ulusoy’un TFF başkanı iken kullandığı odada çalışacak. Salon görünümlü büyük odada İmparator, geleceğin planlarını...