30 / 04 / 2024

levent satılık ofis

levent satılık ofis

Uluslararası şirketlerin ofis üssü haline gelen İstanbul’da ofis yatırımları her geçen yıl artıyor. 4 milyon metrekare olan ofis stokunun bu yıl 5 milyon metrekareye ulaşması ile birlikte yeni ofis bölgeleri de oluşuyor.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

5. Levent Torunlar satılık daire!

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa edilen 5. Levent Torunlar satılık daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları!

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Torunlar GYO imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında yapılacak...

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Alibeyköy 5.Levent satılık daire!

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Alibeyköy 5.Levent satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yaklaşık 4 bin konutun yer alması planlanıyor.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

5. Levent satılık ev fiyatları!

Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent projesi, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçiriliyor. 5. Levent satılık ev fiyatları 640 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık daire fiyatları 2017!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Alibeyköy 5. Levent projesi toplam 4 bin konuttan meydana geliyor. İşte Alibeyköy 5. Levent satılık daire fiyatları 2017...

5.Levent Evleri satılık daire fiyatları!

5.Levent Evleri satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. 5.Levent projesi Mayıs 2018'de teslim ediliyor...

levent satılık ofis Haberi

levent satılık ofis


 Ofis stokundaki artış rekabeti artırırken değişen tüketici talepleri de ofis trendlerine yansıyor. Günümüzde ofisteki yeni trend tek elden yönetim olarak ifade ediliyor.


Türkiye’de 1980’li yıllarda iş merkezlerinde ya da apartmanlarda faaliyet gösteren şirketler günümüzde akıllı ofislerde faaliyetlerine devam ediyor. Uluslararası şirketlerin ofis üssü haline gelen İstanbul’da geçen yıl 4 milyon metrekareyi bulan ofis stokunun bu yıl 5 milyon metrekareyi ulaşacağı tahmin ediliyor. İstanbul’da ofis sayısındaki artışa paralel olarak rekabet kızışırken, tüketici taleplerinin değişmesi ofis trendlerine de yansıyor. A sınıfı, B sınıfı, C sınıfı ve Trophy ofis kavranılan ile projelerin sınıflandırılmaya başlandığı günümüzde, ofis yatırımcılan için rekabet edebilirlik, trendleri takip etmekle mümkün hale geldi.


Çok sayıda yatırımcının rekabet halinde olduğu ofis pazarına AND markası ile hızlı bir giriş yapan Anadolu Gayrimenkul, sektörün...