09 / 05 / 2024

Levent Uşkay bahçe projeleri

Levent Uşkay bahçe projeleri

İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu.

Levent Loft Bahçe 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Levent Loft Bahçe projesine ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Levent Loft Bahçe projesinin 2017 değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO portföyünde yer alan Levent Loft Bahçe projesine ait 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Levent Loft Bahçe'nin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Yapı Kredi Koray GYO portföyünde yer alan Levent Loft Bahçe projesine ilişkin TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Levent Uşkay İzmir'deki arsasına otel yerine zeytin sıkım tesisi kurdu!

İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu.

Levent Loft Bahçe kira beyanı yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Levent Loft Bahçe 76 no'lu bağımsız bölümün kiraya verilmesi bildirisini yayınladı.

Yapı Kredi GYO'dan Levent Loft Bahçe projesinin değerleme raporu!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Levent Loft Bahçe projesinin revize edilen gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

İngiltere’de hurda uçaklardan bahçe evleri tasarlanıyor!

İngiltere’de hurdaya gidecek uçaklar lüks bahçe evlerine dönüştürülüyor. Havuz kenarı rahatlama alanı veya kış bahçesi olarak kullanılabilecek bu evlerin fiyatları 22 bin sterlinden başlıyor.

Levent Loft Bahçe'nin yeni kira bedelini belirlendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamda Levent Loft Bahçe'nin yeni kira bedelini belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da metrekaresi 3 bin TL!

Soyak Konforia projesi 3. Havalimanı ve 3.köprü bağlantı yollarına komşu konumda Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3 bin TL olarak belirlendi.

KİPTAŞ Referans Bahçeşehir daire fiyatları!

KİPTAŞ Referans Bahçeşehir daire fiyatları peşin ödemelerde 256 bin liradan başlıyor. Sıfır faizle ödeme seçeneğinin sunulduğu Referans Bahçeşehir Evleri projesinin Aralık 2018 tarihinde tamamlanması planlanıyor...

Levent Loft Bahçe değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Levent Loft Bahçe projesi gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Akydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu şöyle...

ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun eski binasının çatısına bahçe yapıldı!

Tescilli kültür varlığı ve birinci derece tarihi eser olan Tepebaşı’ndaki ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun eski binasının çatısındaki havuz kaldırıldı, yerine bahçe yapıldı

Levent Uşkay bahçe projeleri Haberi

Levent Uşkay bahçe projeleri


İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu. İlk iki ayda 250 ton zeytinden elde edilen ürünlerin de tamamı satıldı. Uşkay, "Bana neden otel yapmadın" diye soruyorlar. Otel 3 ay hizmet verir zeytin 12 ay. Cevabı bu kadar basit" dedi. 




İki ay önce hayata geçirilen tesisin ilk konukları Alsancak Rotary Kulübü üyeleri oldu. Üyeler hem zeytin hasadı yaptı hem de kaliteli yağ hakkında Uşkay'dan bilgi aldı. Kulüp Başkanı Arda Işık, kaliteli üretim artıkça kaliteli tüketime olan ilginin artacağına dikkat çekti. Işık, "Yatırımcılar için cazibe noktası Çeşme'nin hem de en değerli bölgesi Ayasaranda'da zeytine yatırım, bir...