22 / 05 / 2024

leventlife İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül töreni

leventlife İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül töreni

Sanat ve iş dünyasını bir araya getiren Magazinci.com’un ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın Levent’te inşa ettiği LeventLIFE sponsorluğunda gerçekleşti.

Türkiye'nin ambargo kararı İsrail basınında: İnşaattaki yavaşlama, daire arzında azalmaya yol açacak!

Türkiye'nin almış olduğu ambargo kararı, Tel Aviv'de büyük öfkeye neden oldu. İsrail medyası, Türk boykotunun etkilerinin büyük olacağını belirtilirken, en çok etkilenecek sektörün başında da inşaat sektörü yer aldı...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış!

Birleşik Krallık medyasının geniş yer verdiği Zoopla anketinin sonuçlarına göre arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış yaşandı.

Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu! İl il IQ seviyeleri, en zeki il hangisi?

"Türkiye'nin en zeki şehirleri listesi" yapay zeka tarafından hazırlanarak açıklandı. İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer alan Yapay zeka, IQ ortalaması en fazla olan illeri duyurdu. İşte il il IQ seviyeleri.

Kiralık bungalov ilanı ile tam bu kadar dolandırıldı! Bungalov ev kiralayacaklar dikkat!

İnternet üzerinden 'kiralık bungalov' ilanı ile vatandaşları dolandıran çete yakalandı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Vergisiz telefon şartları nelerdir? Vergisiz telefon satışları başladı mı?

"Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu karara göre, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışıyla ilgili belirli şartlar ve sınırlamalar getirildi. İşte vergisiz telefon şartları…

Öğrenciler dikkat! Öğrencilere cep telefonu ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlandı! 1 Kasım'da başlıyor!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısı belli oldu. 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine Yönelik Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı.

Değiş Tokuş İnternet Satış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değiş Tokuş İnternet Satış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Kılınç tarafından kuruldu.

Özel ders fiyatları yüzde 80 arttı!

İnternet servis platformu Armut.com; Ankara, İstanbul ve İzmir’de özel ders fiyatları değerlendirerek, fiyatların geçen yılın Eylül ayına oranla ortalama yüzde 80 arttığını bildirdi.

KPSS şartı aranmadan huzurevleri personel alımı yapacak! Başvuru süreci başladı

İŞKUR, huzurevlerine KPSS şartı olmaksızın personel ve işçi alımı için online başvuru sürecini başlattı. İlgilenen adaylar, farklı kadrolarda istihdam edilme fırsatını yakalayabilecekler. İnternet üzerinden başvuru yapabilirler. Hangi kadrolarda alım yapılacak, şartlar neler? 

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Akbank, Kurban Bayramı'nda nakit ihtiyacı olanlara özel bir kampanya tertip ediyor. Başvurularınızı Akbank Mobil ve İnternet üstünden yapabileceğiniz gibi, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek yahut şubelere giderek belgelerinizi tamamlayarak bayram kredisine başvuru yapabilirsin

leventlife İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül töreni Haberi

leventlife İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül töreni

Sanat ve iş dünyasını bir araya getiren Magazinci.com’un ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın Levent’te inşa ettiği LeventLIFE sponsorluğunda gerçekleşti. Bu yıl 15’incisi düzenlenen gecede 2014 yılına damgasını vuran pek çok isime ödül verildi



İnternet medyasının ilk magazin-haber portallarının başında gelen www.magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni, LeventLIFE ana sponsorluğunda, 10 Mart Salı akşamı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de gerçekleşti.


İş, sanat ve siyaset dünyasından pek çok önemli ismin katılımıyla 15’incisi gerçekleşen gecede 2014 yılının En İyileri ödüllerini aldı. Soydan Medya’nın sahibi ve Magazin Gazeteciler Derneği Başkanı Nurettin Soydan’ın önderliğinde düzenlenen ödül töreninde, İstanbul Levent’te yükselen; konforu, estetiği ve teknolojisiyle öne çıkan LeventLIFE projesi misafirler tarafından büyük ilgi gördü.


LeventLIFE...