28 / 04 / 2024

Leyla Dumankaya Kampüsündeki işletmeler

Leyla Dumankaya Kampüsündeki işletmeler

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Üniversitesi'ndeki Vadi Park Çarşısı Projesi tamamlandı!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsündeki ‘Vadi Park çarşısı’ tamamlandı. Market, yemekhane, lokanta ve öğrencilerin rahatlıkla alış-veriş yapabileceği park çarşının açılmasıyla kampüs alanındaki yaklaşık 7 bin öğrenci rahat bir nefes alacak.

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'ndeki külliye tamamlandı!

12 Bin öğrenciye sahip Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde, 4,5 yıldır yapımı süren 10 bin kapasiteli külliyenin inşaatı tamamlandı. Bir bölümü İlahiyat Fakültesine dönüştürülecek külliye, bölgenin en büyük ibadet evlerinden.

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binası yeniden dizayn edilecek!

TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı.

Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmeler mühürlendi!

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ndeki konukevi riskli mi?

Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü'nde yer alan 10 katlı binayı lojman ve konukevi olarak kullanıyor. Göztepe kampüsünde bulunan bu binanın riskli olduğuna dair raporlar yer alıyor.

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü'ne yeni bina geliyor! İmar planı askıda!

İBB, Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Kampüsü'ndeki 1697 ada 4 parselin 1/5000 ölçekli imar planını askıya çıkardı. Peki Başıbüyük Sağlık Kampüsü'nde son durum ne? Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ne zaman bitiyor?

Hamit Tuna Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ndeki çalışmaları inceledi!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Korukent Mahallesi'ncle Sağlık Bakanlığı'na tahsis ettikleri 232 bin metrekare alanda inşasına başlanan bin 250 yataklı Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ndeki çalışmaları inceledi.

Halkalı Atakent eğitim kampüsü!

Küçükçekmece Halkalı bölgesinde inşa edilecek Halkalı Anakent eğitim kampüsü projesinde durum ne? İMKB Endüstri Meslek Lisesi, Tema İstanbul, Dumankaya Konsept, Sinpaş İstanbul Sarayları ve Avrupa Konutları Atakent 3'e komşu proje ne durumda?

Eğitim kampüsü açılacak şehirler belli oldu!

Türkiye'de eğitim kampüsü açılması planlanan 8 il belirlendi...

Doğa Koleji 34 yeni kampüs açacak!

Doğa Koleji yeni eğitim öğretim yılına 34 adet yeni kampüs açarak başlayacağını açıkladı...

Leyla Dumankaya Kampüsündeki işletmeler Haberi

Leyla Dumankaya Kampüsündeki işletmeler

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Denetimlerin ardından bin 650’den fazla öğrencinin kullandığı kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.


Paralel yapıya yakınlığı ile bilinen eğitim kurumlarında skandallar bitmiyor. Paralel yapının yeni üniversitelerinden Süleyman Şah Üniversitesi'nin Tuzla'daki Leyla Dumankaya Kampüsü'nde bin 650'den fazla öğrenciye hizmet veren işletmelerin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdikleri tespit edildi. Ruhsat için başvuru bile yapmayan üniversite yetkilileri, Tuzla Belediyesi tarafından denetleme amacıyla görevlendirilen ekipleri üniversite içerisine almamak için uzun süre direndi. Yetkililer görevlilere zorluk çıkarınca ve belediyeden gelen ekipler denetim yapmak üzere içeri alınmayınca durum polise intikal etti. Belediye görevlileri ertesi gün Tuzla Emniyet Müdürlüğü ekipleriyla birlikte üniversiteye gitti.


GİRİŞ KAPILARI MÜHÜRLENDİ


Tuzla Belediyesi Zabıta...