03 / 05 / 2024

Leyla Üstel

Leyla Üstel

1991 yılından bu yana sahibi olduğu Paradiana Danışmanlık Organizasyon & Turizm Gayrimenkul Geliştirme ve Otel, Turizm Yatırımları Danışmanlığı’nda halen çalışma hayatına devam etmekte olan Leyla Üstel Çağatay kimdir?

Lams Gayrimenkul Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lams Gayrimenkul Depolama Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Aydan Akman, Leyla Akman, Murat Akman ve Sumer Akman ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 50.00,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Dural tarafından kuruldu!

W Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

W Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 30.000,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Sadıgova tarafından kuruldu.

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Öztoprak Karahanlı ve Erdi Karahanlı ortaklığında kuruldu.

İnves İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnves İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Karakuş tarafından kuruldu.

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İskender tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Pozitif Aracılık Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Aracılık Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ergin Üstel ve Uğur Usta ortaklığında kuruldu.

Lmt Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Lmt Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de Leyla Doğan tarafından kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Leyla Üstel Haberi

Leyla Üstel

Leyla Üstel Çağatay kimdir?

Leyla Üstel Çağatay 1951 yılında Samsun’da doğmuştur. Sırasıyla 1962 yılında  Kavaklıdere İlkokulu’ndan, 1967 yılında T.E.D. Ankara Koleji (orta kısmı)’nden, 1970 yılında Samsun Koleji (lise kısmı)’nden ve 1973 yılında Liege Politechnique Electronik bölümünden mezun olmuştur. 

M. Leyla Üstel Çağatay, London School of English - Lower Cambridge (1970-1971), Poole Technical College - Proficiency in English (1973 – 1974), Poole Technical College - Pazarlama & Satış (1974 – 1975), Leeds Technical College - İş Yönetimi ve İşletme (1976 – 1977) ve UTE Bilgisayar Kursları (Milli Eğitim Bakanlığı Tastikli)’ndan (1979–1980) eğitim almıştır.

Çalışma hayatına 1981 yılında Koç Grubu’nda başlayan M. Leyla Üstel Çağatay, 1990 yılına kadar yine aynı grubun çeşitli kuruluş ve departmanlarında, Bilgisayar Sistem Analist ve Programcısı (yazılım), Pazarlama ve Satış...