16 / 05 / 2024

LG bulaşık makine fiyatları

LG bulaşık makine fiyatları

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan olan bulaşık makineleri yenilenen teknolojileri sayesinde işlerimizi daha da kolaylaştırıyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili makineleri inceliyorlar. Peki, LG bulaşık makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat l

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi Hepsiburada’da peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıktı!

Elektronik cihazlar konusunda kendini dünyaya ispatlayan LG, son teknolojik özelliklerle çıkardığı bulaşık makinesiyle büyük ses getirdi. Bu kapsamda, Hepsiburada da LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla işte burada! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelikten üretilen iç gövdesi, modern tasarımı ve bir makine dolusu bulaşığı 50 dakikada pırıl pırıl yıkayıp kurutan 'Süper' programıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi ne kadar? 

Bu makine 5,4 litre su ile 14 kişilik bulaşık yıkıyor! Vestel'le olur neden olmasın?

Vestel BM 10502 X GI Pro Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 'Tasarruf 5,4 lt Programı' sayesinde tek seferde 14 kişilik bulaşığı 5,4 litre su ile yıkayarak sudan tasarruf etmenizi sağlıyor. Peki, Vestel BM 10502 X GI Pro Bulaşık Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

LG DFC425FP 14 kişilik 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 22 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, üstün teknolojisi ve sahip olduğu bir çok yıkama programı sayesinde hijyenik bulaşıklar elde etmenizi sağlar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor?

10 Yıl Motor Garantili LG Quadwash Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL indirim fırsatı! İşte LG 11 Mart 2023 fiyat listesi 

LG 8 programlı bulaşık makinesinin fiyatını merak edenler için, QuadWash teknolojisine sahip bulaşık makinesi 10 bin TL indirimle Carrefursa'da satışa çıktı. Peki LG Quadwash Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi ve sahip olduğu farklı yıkama programları ile hijyenik bulaşıklar ortaya koyar.

Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5101 bulaşık makinesi,13 kişilik kapasitesi, 5 yıkama programı ile tek seferde bir makine dolusu bulaşığı yıkar.Sahip olduğu fonksiyonlar ile hijyenik korumalı bir temizlik sunar. Peki Vestel BM 5101 bulaşık makinesi özellikleri neler?

LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde yok artık dedirten indirim kampanyası! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenlere kaçırmak istemeyecekleri indirim fırsatı LG de. Bir çok yenilikçi programa sahip LG 8 Programlı Bulaşık Makinesi 14 kişilik kapasiteye sahiptir. İşte ürünün özellikleri ve fiyat listesi..

A101'de çılgın indirim start aldı! 100'lü bulaşık makine kapsülü 259 TL'ye düştü! 2 Şubat 2023 fiyat listesi

A101 Market'in indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Katalogda 100'lü bulaşık makine kapsülü 259 TL'ye düştü. Peki, A101'de başka hangi ürünler var? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 X WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede satılıyor? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikle ev kadınlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden olan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de Vestel BM 4202 X WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi’yle ilgili bilgileri derledik. İşte detaylar...

Mutfaklarda değişim başlıyor! Regal Solo Bulaşık Makineleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bulaşık makinesi fiyatları coşup cep yakarken akla ilk gelen ekonomik markalardan biri de Regal. Peki uygun fiyatının yanı sıra artık daha şık ve kullanıcı dostu olan Regal Solo Bulaşık Makineleri kaç liraya satılıyor? İşte tüm modeller ve fiyatları...

LG bulaşık makine fiyatları Haberi

LG bulaşık makine fiyatları

Yeni bir bulaşık makinesi almayı düşünenler hem gelişmiş teknolojili hem uygun fiyatlı hem de şık tasarımlı ürünleri inceliyorlar. Bu kapsamda LG markalı bulaşık makineleri dikkat çekiyor. Sessiz çalışma ile dayanıklı ve çok yönlü performans sağlayan LG bulaşık makineleri size rahat bir hayat sunuyor. 

LG Bulaşık makineleri, bulaşıklardaki zorlu yiyecek kalıntılarını doğal olarak çıkartmak için kaynayan suyun yüksek sıcaklıklı buharını kullanır. 

Inverter DirectDrive motor teknolojisi ile kombine edilen multi-motion yıkama kolları, QuadWash, optimize edilmiş yoğunluk kademelerinde güçlü ve çok yönlü su akışıyla kapsamlı bir temizlik sağlıyor. 

Çalışma esnasında kolaylıkla ayarlanabilen kolay raf sistemi size oldukça kolaylık sağlıyor. Tek dokunuşla, üst rafın yüksekliğini herhangi bir raftaki daha uzun nesnelere yer açmak için üç farklı seviye de ayarlabiliyorsunuz. 

LG'nin Inverter Direct Drive...