11 / 05 / 2024

LG Hausys

LG Hausys

Çevre bilincine sahip kullanımı kolay yaşam alanları yaratma hedefiyle yola çıkan LG Hausys aralarında HI-MACS’in de bulunduğu akrilik ürün portföyünün pazar payını yüzde 50 arttırarak 2 yıl içerisinde pazar lideri olacak.

LG Hausys, HI-MACS ürününü 8 Mayıs'ta tanıtacak!

Dünyanın önde gelen yapı ve dekorasyon malzemeleri markası LG Hausys’in şık ve çok yönlü tasarımlara imkan tanıyan HI-MACS ürünü ile ilgili yenilikleri paylaşmak ve keyifli vakit geçirmek için 8 Mayıs 2014'te bir araya geliyor...

LG Hausys 36. Yapı Fuarı'nda yerini alıyor!

Daha iyi yaşam alanları yaratmak için insan ve çevre dostu yapı malzemesi ürünleri tasarlayan LG Hausys, 36. Yapı Fuarı'nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor...

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Çölgüzeli 2. Etap projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Sur Çölgüzeli ve Üçkuyular'da 5 bin 600 konut üretildi!

Sur'daki inşa çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Çölgüzeli ve Üçkuyular bölgelerinde 5 bin 600 konut üretildi." dedi.

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gültegin tarafından kuruldu. 

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi!

Ünlü iş adamı Elon Musk,özellikle İstanbulluların artık bıktığı trafik çilesini çözecek projesini açıkladı. İşte Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi...

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Türkiye'nin çılgın projeleri ders kitaplarına giriyor!

Türkiye'yi sıçratan çılgın projeler ders kitaplarına giriyor. Öğrenciler, uluslararası gücü simgeleyen 3. Havalimanı, Marmaray ve Kanal İstanbul'u coğrafya dersinde öğrenecek.

Amasya'nın çılgın projeleri son aşamada!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ‘Amasya’nın çılgın projesi’ diye adlandırdığı Ferhat Tüneli Projesi ile Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyon Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Menderes Türel: Antalya Boğaçayı Türkiye’nin çılgın projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel: '' Boğaçayı projemiz Türkiye’nin Kanal İstanbul’dan sonraki ikinci çılgın projesi. Projede büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturulacak.'' dedi.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Çılgın projeler arsa fiyatlarını artırdı!

Çılgın projeler arsa fiyatlarını da ‘çıldırttı’. Köprüler, havalimanları, kanallar ve tünellere kadar birçok mega projenin çevresindeki arsalar yüzde 100 ila 250 arasında değer kazandı.

Ülgür Gökhan Çanakkalede ki projelerini anlattı!

Çanakkale'nin Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Eski Tekel şarap farkikasının olduğu yerde, içinde bilim merkezi de olan büyük bir yeşil alan projemiz de var" dedi.

LG Hausys Haberi

LG Hausys

Dünyanın önde gelen yapı ve dekorasyon malzemeleri markası LG Hausys, 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 37. Yapı Fuarı’na katılarak şık ve çok yönlü tasarımlara imkan tanıyan yenilikçi ürünü HI-MACS®’i tanıttı. 2009 yılında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan küresel yüzey malzemesi üretici LG Hausys akrilik ürünlerde pazar liderliğini hedeflerken cirosunu da iki kat arttıracak. 

Dış cephe kaplamaları, yer kaplamaları, duvar kaplamaları gibi endüstriyel yapı malzemeleri üreten LG Hausys inşaat sektörüne hizmet vermenin yanı sıra otomotiv sektöründe de aktif olarak çalışmaya devam ediyor. Yaklaşık 10 bin çalışanı olan şirket ürünlerini Amerika, Çin ve Kore’de üretiyor. 

LG Hausys cirosunu ikiye katlayacak

LG Hausys’ın Türkiye’deki hedeflerini anlatan LG Hausys Türkiye Genel Müdürü Jisoo Shin Türkiye’de 5 yıldır faaliyette olduklarını ve bu kısa zaman zarfında çabuk...