20 / 05 / 2024

LG IMAX modelleri

LG IMAX modelleri

'Gerçeğe en yakın' görüntü teknolojisi LG İMAX deneyimi sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor, LG IMAX, Ankamall Ankara, istinye Park, Marmara Park'tan sonra Akasya Acıbadem Cinemaximum'da sinema keyfini artırdı.

A101’de robot süpürge çılgınlığı! Xiaomi robot süpürgeler an itibarıyla A101’de 11 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ünlü market zincirlerinden biri olan A101’de robot süpürge çılgınlığı başladı. A101’deki birbirinden farklı Xiaomi robot süpürge modelleri için haberimizi okumanız yeterli…

LG Electronics, Mall Of İstanbul'da mağaza açtı!

Türkiye'de bayi ağını genişleterek daha çok tüketici elde etmek isteyen LG Electronics, Mall Of İstanbul'da LG Premium Shop'un açılışını gerçekleştirdi.

İzmir'e çılgın proje geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım, 'Başbakan' sıfatıyla ilk kez İzmir’e gitti. Burada toplanan kalabalığa konuşan Yıldırım, "Sevgili İzmirliler zannetmeyin ki unuttuk, İzmir'in çılgın projesi de geliyor" dedi.

Ülgür Gökhan Çanakkale İsmetpaşa'daki dönüşümü anlattı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi'nde gelinen son aşamayı hak sahiplerine anlattı.

Ülgür Gökhan Çanakkale'deki yatırımlarını anlattı!

Çanakkale'nin geçmişinden gelen tarihi, doğal ve arkeolojik değerleriyle marka şehir olduğunu anlatan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 'Marka Kent'i ileriye taşıyoruz' dedi.

Ülgür Gökhan, kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüştü!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hak sahipleri ile birebir görüşmelerin devam ettiği İletişim Ofisi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hem çalışmalara ilişkin bilgi aldı hem de hak sahipleri ile görüştü.

İşte çılgın tasarımlı otel projeleri!

Rus mimar Remizov, henüz proje aşamasındaki tasarımlarını hayata geçirecek yatırımcılar bekliyor. İşte Rus mimardan çılgın tasarımlı otel projeleri...

Manisa Gülgün Hatun Hamamı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Gülgün Hatun Hamamı’nda gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında son noktaya gelindi. Tarihi hamamın mekanik yerden ısıtma tesisatı ve mermer kaplama çalışmaları tamamlandı.

Manisa Tarihi Gülgün Hatun Hamamı restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Gülgün Hatun Hamamı’nda gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında son noktaya gelindi.

Ilgın Hükümet Konağı açıldı!

Ilgın Hükümet Konağı açılış töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan ılgın Hükümet Konağı’nın hayırlı olmasını diledi.

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Taşdelen tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Dalgıç Sokak'ta kuruldu.

TOKİ dar gelirliler için yeni finansman modelleri uygulayacak!

Emekliler ve yoksullara konut için TOKİ daha aktif olacak. “Sukuk” gibi yeni finansman modelleri devreye girecek.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

LG IMAX modelleri Haberi

LG IMAX modelleri


'Gerçeğe en yakın' görüntü teknolojisi LG İMAX deneyimi sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor, LG IMAX, Ankamall Ankara, istinye Park, Marmara Park'tan sonra Akasya Acıbadem Cinemaximum'da sinema keyfini artırdı. LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, LG IMAX sponsorluğunda Mars Cinema Group ile gerçekleştirdikleri işbirliğiyle ilgili "Tüketicilerin daha net, daha gerçekçi ve daha canlı görüntü beklentisini karşılamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Benzersiz görüntü kalitesine sahip LG Curved OLED TV ise IMAX perdesine benzeyen kavisli ekranı sayesinde izleyiciyi kendi evinde de saran bir deneyim yaşatıyor"...