02 / 05 / 2024

Lider Bina Grup İnşaat adres

Lider Bina Grup İnşaat adres

Lider Bina Grup İnşaat Anonim Şirketi, Ali İhsan Parlakyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tevfik Lider Parlakyıldız ile Ahmet Asil Parlakyıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 1 milyon TL sermaye ile 27 Nisan'da Kağıthane'de kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Küçük tarafından kuruldu.

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Çanakkale Ayvacık'a 340 tane yeni bina yapılacak!

Çanakkale Ayvacık'a yeni dönemde 340 tane yeni bina inşaatı yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''şuan teslim edilen 200 konut yeni dönemde 340 tane yeni binamızın inşaatına başlayacağız” dedi.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Kocalar Grup'tan, Ankara Kazan'a yeni proje!

İnşaat, gıda, hayvancılık, tarım ve emlak üzerine faaliyet gösteren Kocalar Grup adına firma sahibi Muhsin Koca ile bir görüşme yaptık. 2023 vizyonuyla bölgesinde lider bir firma olmak için çalıştıklarını belirten Koca, hedeflerini anlattı.

Eryap Grup lider markaları tek çatı altında birleştiriyor!

Yapı sektöründe “Lider Markaların Üreticisi” Eryap Grup, her biri alanında lider markalarını tek bir isim altında birleştirerek, sektördeki lider konumunu pekiştiriyor.

Eryap Grup markalarını Bonus adı altında birleştiriyor!

Yapı sektöründe “Lider Markaların Üreticisi” Eryap Grup, her biri alanında lider markalarını tek bir isim altında birleştirerek, sektördeki lider konumunu pekiştiriyor.

Lider Bina Grup İnşaat adres Haberi

Lider Bina Grup İnşaat adres

Lider Bina Grup İnşaat Anonim Şirketi, Ali İhsan Parlakyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tevfik Lider Parlakyıldız ile Ahmet Asil Parlakyıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 1 milyon TL sermaye ile 27 Nisan'da  Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Lider Bina Grup İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek, b)Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek, c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...