06 / 05 / 2024

Liderkent konut problemi

Liderkent konut problemi

1998 yılında Beylikdüzü'nde 40 bin meterkare arazi içinde 10 blok, 986 daireden oluşacak Liderkent'teki konutlar 1 milyar ile 1.5 milyar arasında peşinatlarla ayda 100 milyon liradan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatlarında yeni zam dalgası geliyor! Fiyatlar resmen tavan yapacak!

İnşaat sektöründe kalifiyeli usta ve kalfa problemi giderek büyürken Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, inşaat sektörüne yönelik açıklama yaptı. Durbakayım, konut fiyatlarının yüzde 20-25 oranında artacağını ifade etti. İşte konuya ilişkin detaylar...

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

İnşaat maliyetleri ve kira artışları sektörü nasıl etkileyecek?

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Orhan Turan yaptığı enflasyon rakamları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İnşaat maliyetleri, kiralar arttı. Önümüzdeki süreçte konut problemi olacak" dedi.

Kars'ta kiralık konut problemi büyüyor!

Türkiye genelinde hızla artan kiralık konut sorununda Kars'ı da vurdu. Kent genelinde kiralık ev bulmak imkansız hale geldi. 

Bozcaada'da konut problemi sona erecek!

Bozcaada ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Erdoğan Madak, ada sakinleriyle biraraya geldi. Madak, Bozcaada ilçesi için hayata geçirmeyi düşündüğü proje ve çalışmaları anlattı.

Konut sektöründe aidat problemi!

Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Çelik Bolgönül konut sektöründe yaşanan aidat probleni ile ilgili yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Samsatlı depremzedelerin konut problemi çözülecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Samsatlı depremzedelerin konut problemini Kanun Hükmünde Kararname ile çözeceklerini açıkladı. 

Türkiye'de konut fazlası yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Konut fazlası deniliyor, bu da bir propagandanın yolu. Yani herhalde akılları sıra bir siyaset yapılıyor, Türkiye'de konut fazlası olmaz, pazarlama problemi olabilir, ikisi aynı şey değil" dedi.

İdris Güllüce: Türkiye'de konut fazlası olmaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Konut fazlası deniliyor, bu da bir propagandanın yolu. Yani herhalde akılları sıra bir siyaset yapılıyor. Türkiye'de konut fazlası olmaz, pazarlama problemi olabilir. İkisi aynı şey değil" dedi.

Güvenlik, yeşil alan, sosyal tesis gibi etmenler halkı site içi konut aramaya yönlendiriyor!

Hurriyetemlak.com verilerine göre; Türkiye’de ev arayanların yüzde 40'ı site içini, yüzde 64'ü sıfır bina özelliğini tercih ediyor. Deprem tehlikesi, güvenlik problemi, yeşil alanların azalması gibi etmenler, satılık ve kiralık konut aramalarında bu krite

Mütekabiliyet yasası ile yabancıya ne kadar konut satılır?

Mütekabiliyet yasası ile Türkiye, ne kadar konut satmaya karar verirse, o kadar konut satılır… Satış problemi yok…

Kırım Tatarlarının konut ve okul problemini Türkiye çözecek!

Kırım Tatar Milli Meclis Başkanı Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan, Kırım Tatarlarının konut problemi ve anadilde okullar inşa edilmesi konusunda Türkiyenin destek vereceği sözünü aldıklarını söyledi

Liderkent konut problemi Haberi

Liderkent konut problemi



BEYLİKDÜZÜ LİDERKENT'TE SON ETAP


Satışı 1 ayda tamamlanan 536 daireden sonra 2. ve son etap 360 daireden kalan son daireler


1 milyar ile 1.5 milyar arasında peşinatlar ayda 100 milyon ile 150 milyondan başlayan taksitlerle...


40.000 m2 arazi içinde %75 yeşil alan, 16 katlı 10 blok, 986 daire..

Stüdyo, normal, dubleks 11 değişik daire tipi


İşte LİDERKENT'te size özel sosyal tesisler


Kreş, ana ve ilköğretim okulu. Alışveriş, tıp ve sağlık merkezi. Kapalı ve açık yüzme havuzları. Fitness, sauna ve Türk hamamı. Masa tenisi, bilardo, bowling, aerobik ve jimnastik salonları. Bisiklet ve yürüyüş parkurları. Mini golf, futbol, tenis, voleybol ve basketbol sahaları. Cep sineması, anfi...