03 / 05 / 2024

lik yapı konut projesi

lik yapı konut projesi

Gürpınar Evleri Beylikdüzü Gürpınar mevkiinde hayata geçiyor. Projede 158 metrekareye kadar daire seçenekleri mevcut. Gürpınar Evleri iletişim bilgileri ise haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Gürpınar Evleri adres!

Lik Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Evleri Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede 66 daire ve sosyal yaşam alanları bulunuyor. İşte Beylikdüzü Gürpınar Evleri adres...

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Manisa'daki depremde 305 ağır hasarlı konut tespit edildi! 

Manisa Valiliği, 22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini verdi...

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

Tükiye'nin ekonomisi konut satışlarıyla güçlenecek!

Tahincioğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, faiz indiriminin kamu bankalarının da eşlik etmesiyle konut satışlarının eski günlerine döneceğini söyledi.

lik yapı konut projesi Haberi

lik yapı konut projesi

Gürpınar Evleri iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. Gürpınar Evleri Lik Yapı İnşaat tarafıdan hayata geçiriliyor. 


Lik Yapı Gürpınar Evleri 66 daire ile inşa ediliyor. Projede fitness salonu, 24 saat güvenlik sistemi, çocuk oyun parkı, her daireye kapalı otopark, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkurları gibi imkanlar sağlanıyor.


Beylikdüzü'nde inşa edilen Gürpınar Evleri 4 blok halinde yükseliyor. Proje 14 bin 355 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. Dairelerin büyüklükleri ise 158 metrekareye civarında olması planlanıyor. Proje hakkında detaylar henüz kesibleşmedi.


Gürpınar Evleri iletişim!

Gürpınar Evleri iletişim bilgileri şöyle:


Adres: Adnan Kahveci Bulvarı, İstanbul Caddesi Gürpınar Büyükçekmece / İstanbul


Telefon: 0224 554 90 72

Web adresi: http://www.likyapiinsaat.com.tr/

Merve...