07 / 05 / 2024

Limak Cyprus

Limak Cyprus

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, "Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor" dedi. İşte Capital'de yer alan haberin detayları...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Limak'ın Kıbrıs'taki 200 milyon dolarlık oteli açıldı!

Limak Holding, yurtdışındaki ilk otelini açtı. KKTC'de inşa edilen Limak Cyprus Deluxe Hotel, 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Limak Cyprus Deluxe Hotel kapılarını açtı!

1995'den bu yana turizm alanında faaliyet gösteren Limak Holding, 8. otelini KKTC’de hizmete açtı.

Limak İnşaat, Ukrayna'da metro inşaatı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat, Ukrayna'nın Dnepropetrovsk kenti metro inşaatı için anlaşma imzaladı.İhale bedeli 224 milyon euro olan inşaatın 5 yılda tamamlanması planlanıyor.

Limak'ın TMK projesinde sertifikalar dağıtıldı!

Limak Şirketler Grubu’nun geçen yıl başlattığı Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi’ne seçtiği öğrenciler, Sosyal Mühendislik Sertifika Programı'nda sertifikalar dağıtıldı.

IC İçtaş ve Limak'tan Gökova Körfezi'ne çimento fabrikası!

IC İçtaş ve Limak Holding, Gökova Körfezi'ndeki Yeniköy-Kemerköy termik santralinin ardından aynı lokasyonda çimento fabrikası kuracak. 150 milyon dolara mal olacak fabrika 2019'da üretime başlayacak.

Fransa Nice havalimanı ihalesinde Limak'a engel!

Fransa hükumetinin yüzde 60 oranında ortak olduğu Nice Cote d'Azur ve Lyon Saint Exupery havalimanlarını özelleştirmek açtığı ihalede Türk Limak grubunun olması tepkiye neden oldu.

Limak Holding'in acı günü! Nezahat Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde Güven Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Özdemir'in cenazesi, Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından kaldırılacak.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nı inşa edecek!

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı Yeni Terminali inşaatı için düzenlenen ihaleyi 4,3 milyar dolarlık teklifle kazandı. Bacaksız: "Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışında tek kalemde aldığı en büyük iş" dedi.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Limak İnşaat’a Kuveyt’ten 1 milyar dolarlık iş!

KUVEYT iki hafta içinde Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.

Limak, Senegal AİBD Havalimanı'nı tamamlayacak!

Limak Yatırım, Summa ile birlikte Senegal'de,AİBD Havalimanının inşaatının tamamlanması ve işletilmesi işini aldı. Limak ve Summa, inşaatın geri kalan bölümünü 8 ayda tamamlamayı ve havalimanını devreye almayı planlıyor.

Limak TMK projesi için seçilen öğrenciler İstanbul'da!

Limak Şirketler Grubu'nun, kadınların iş hayatında daha etkin olması ve karar verici mekanizmalarda yer alması için geçen yıl başlattığı "Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi"ne seçtiği öğrenciler İstanbul'da ilk kez bir araya geldi.

Limak Cyprus Haberi

Limak Cyprus

HEDEF 10 BİN YATAK 200 milyon dolar yatırımla Limak Cyprus'u açan Limak Holding, turizm sektöründe liderliği hedefliyor. Holdingin başkanı Nihat Özdemir'in hedefi, Kıbrıs yatırımıyla 7 bine ulaşan yatak kapasitesini 10 bine çıkarmak.

“İKİNCİ BELEK OLACAK” Özdemir'in, yeni dönemde turizmde en büyük yatırımı yapacağı bölge ise "ikinci Belek" olarak nitelendirdiği Tarsus olacak. Özdemir, bölgedeki turizm fırsatlarını şöyle anlatıyor:

YENİ TURİZM ALANI "Devlet Tarsus'ta bulunan ve dünyaca tanınan Belek ile aynı özellikleri taşıyan Kazancı Bölgesi'ni turizm alanı yapmak için harekete geçti.Tarsus'un Kazancı Bölgesi'nde ilk etapta 5 otel, 3 golf sahası yapmak üzere ihaleler yapıldı ve tahsisler bitti.

İKİ OTEL YATIRIMI Bizim de Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor. Tarsus'ta 2 tane bin yataklı otel yapacağız, Ayrıca bir golf sahası olacak. Sadece bu bölgeye...