08 / 05 / 2024

Limak İnşaat ulaşım projeleri

Limak İnşaat ulaşım projeleri

KUVEYT iki hafta içinde Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Limak İnşaat'tan Ukrayna'ya koronavirüsle mücadele desteği!

Limak İnşaat, Ukrayna-Türkiye Parlamento Dostluk Grubunun faaliyetlerini güçlendirmek için Ukrayna'ya destek sağlayacak...

Limak İnşaat ulaşım projeleri Haberi

Limak İnşaat ulaşım projeleri

KUVEYT iki hafta içinde Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.


Kuveyt’in barınmadan sorumlu devlet kurumunun planlama yetkilisi Naser Khraibut, Dubai’deki bir konferansta basına yaptığı açıklamada sözleşmenin Güney Al Mutlaa kenti projesinin otoyol ve diğer altyapı işlerini kapsayacağını belirtti. Kaynaklar, konuyla ilgili gelişmelerin önümüzdeki dönemde netlik kazanacağını dile...