16 / 05 / 2024

limak konut mu inşa edecek

limak konut mu inşa edecek

Enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Limak Holding yeniden konut sektörüne giriyor.

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

500 bin TL'lik konutunu satıp borsaya yatıranın şimdi 605 bin TL parası var! Bu yıl konut mu kazandırır, borsa mı?

2024 yılında hangi yatırım aracının zirvede olacağı merakla araştırılıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut ve borsa yatırımını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

Parayı faize mi yatırmalı yoksa konut mu almalı? Herkesin aklındaki soruyu emlakçı böyle yanıtladı!

Pek çok kişinin aklında aynı soru var. Parayı faize mi yatırmalı yoksa konut mu almalı? Herkesin aklındaki soruyu emlakçı böyle yanıtladı...

2023’ün en çok kazandıranları! Altın mı, dolar mı, arazi mi, borsa mı, konut mu?

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2023’ün en çok kazandıranlarını yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

2022 yılında tam 3,5 milyon gayrimenkul satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın verilerine göre satılan 3,5 milyona yakın gayrimenkulden elde edilen tapu geliri ise toplam 41,5 milyar Türk lirasını buldu. Peki en çok hangi kentler rağbet gördü, konut mu arsa mı daha fazla satıldı? İşte ayrıntılar…

Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla projesi için adımı attı! O ilçeye tam 225 konut!

2023 yılına kadar tam 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Projesi’nin ihalesini 4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

limak konut mu inşa edecek Haberi

limak konut mu inşa edecek


Enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Limak Holding, Limak Cyprus Deluxe Hotel'i hizmete açtı. Otelin hizmete açılması nedeniyle Limak Eurasia Luxury Hotel’de bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan K. Kavaloğlu katıldı.

Toplantıda konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Makedonya ve Mersin yatırımlarına değindi. Mersin'de 2 otel ve golf sahası, Makedonya'da ise yeni bir otel inşa ettiklerini söyleyen Özdemir her 3 yılda 1 yeni otel açtıklarını söyledi.

Limak Turizm Grubu’nun 23 yılda gerçekleştirdiği yatırımların sektöre ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını söyleyen Özdemir, “Neredeyse 3 yılda bir yeni bir otel açtık ve yatak sayımız 7 binin üzerine çıktı. Hedefimiz 5 yıl içinde bu...