07 / 05 / 2024

Limak otelde yangınmı çıktı

Limak otelde yangınmı çıktı

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde yangın çıktı!

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde çıkan yangında hasar meydana geldi. Yanan kalıp ve ahşap parçaları, rüzgar nedeniyle alışveriş merkezinin çevresindeki bağlantı yollarına düşerken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Dubai'de lüks otelde yangın paniği!

Dubai'de dünyanın en yüksek binası olan Burç Halife’nin yanındaki 63 katlı otelde, yılbaşı kutlamalarında yangın çıktı. 302 metre yüksekliğindeki otelde yangının hızla büyümesi endişe yarattı.

Bolu'da otel yangını!

Bolu'nun Göynük ilçesinde Umut Duran'ın işlettiği ahşap otelde, henüz belirlenemeye nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında otelde büyük hasar meydana geldi.

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangın, hasara neden oldu. Otelde kalanların tedbir amacıyla tahliye edildiği yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Antalya Limak Otel'de yangın çıktı!

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Marmaris'te bir otelde yangın çıktı!

Apart otelin kazan dairesinde çıkan yangın, turistleri korkuttu. Yangın, ilk belirlemelere göre elektrik aksamından yangın çıktı.Yangın nedeniyle, otelde kalan çoğunluğunu İngilizler'in oluşturduğu turistler panik yaşadı.

Almanya'da bir otelde yangın çıktı!

Almanya'nın Wiesloch kentinde, Formula 1 pilotları Felipe Massa ve Valtteri Bottas'ın kaldığı otelde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Yangın çıkan otelde maddi hasar meydana geldi.

Manavgat'ta bir otelde yangın çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen kişiler, ayakta tedavi edildi.

Güral Afyon Termal'de çıkan yangın sebebiyle HSYK semineri iptal edildi!

Güral Afyon Termal'de dün saat 09.45'te buhar jeneratörü kazanının bacasında aşırı ısınmaya bağlı olarak yangın çıktı. Otelde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), savcı ve hâkimlere yönelik hizmet içi seminer yapılıyordu.

Afyonkarahisar'da bir otelde yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da bir otelde yangın çıktı. Afyonkarahisar' da termal bir otelde meydana gelen yangında ilk belirlemelere göre dumandan etkilenen 2' si çocuk 5 kişi hastaneye kaldırıldı...

Limak otelde yangınmı çıktı Haberi

Limak otelde yangınmı çıktı

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Otelde bulunan tatilciler otel yetkilileri tarafından tahliye edilirken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk...