05 / 05 / 2024

Limak Vakfı tmk projesi

Limak Vakfı tmk projesi

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

Limak Filarmoni Orkestrası’ndan 23 Nisan mesajı!

Türkiye’nin dört bir yanında üstlendiği sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat çalışmalarına da destek olan Limak Vakfı’nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, 23 Nisan için genç sanatçılar öncülüğünde kalplere dokunan bir çalışmaya imza attı...

Ebru Özdemir: Başarının temeli merak ve disiplin!

Dünya Kadınlar Günü Paneli'nde  konuşan Limak Yatırım ve Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, ''Türkiye'nin Mühendis Kızları Üniversite Programı’nın burs ve çok yönlü desteklerinden 4 yılda 310 kız öğrenci faydalandı" dedi.

Limak, Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme raporunu yayınladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik hedeflerinin devamı niteliğinde olan ‘Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporunu yayımlandı. Raporda, Limak’ın faaliyet gösterdiği sektörler ile Limak Vakfı’nın sürdürülebilirlik projelerinin değerlendirmesi bulunuyor.

Kuveyt’in Mühendis Kızları mezun oldu!

Limak Vakfı’nın "Kuveyt’in Mühendis Kızları" adıyla Kuveyt’te başladığı proje, ikinci mezunlarını verdi. Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası inşaatında da staj yapan öğrenciler havalimanı inşaatında görev alacak.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Limak Vakfı'nın TMK projesine Avrupa'dan 5 ödül!

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

Limak Vakfı, Gülseren Özdemir adına okul yaptıracak!

Limak Holding'in hayır ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdüren Limak Vakfı, Küçükçekmece'de zihinsel ve bedensel engelliler için modern bir okul yaptıracak.

Limak'ın TMK projesinde sertifikalar dağıtıldı!

Limak Şirketler Grubu’nun geçen yıl başlattığı Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi’ne seçtiği öğrenciler, Sosyal Mühendislik Sertifika Programı'nda sertifikalar dağıtıldı.

Limak TMK projesi için seçilen öğrenciler İstanbul'da!

Limak Şirketler Grubu'nun, kadınların iş hayatında daha etkin olması ve karar verici mekanizmalarda yer alması için geçen yıl başlattığı "Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi"ne seçtiği öğrenciler İstanbul'da ilk kez bir araya geldi.

Limak Holding Karadeniz'e çimento tesisi kuracak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Karadeniz'de bir çimento tesisi kurabileceklerini, Ege'de de satın alma ya da tesis kurmaya gidebileceklerini söyledi.

CUBE İstanbul Başkanı Ceren Kumbasar'a Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'ndan ödül!

İstanbul Genç Girişimciler Derneği (İSGİD) Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve CUBE İstanbul Gayrimenkul Proje Geliştirme Merkezi'nin Başkanı Ceren Kumbasar, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nca “Öncü Anadolu Kadınları”ndan biri seçildi

TSK Mehmetçik Vakfı'ndan satılık 2 konut ve bir arsa!

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, İstanbul Ataşehir, Zeytinburnu ve Güngören'de bulunan 2 konut ve bir arsayı satışa çıkardı

TEMA Vakfı Kurucusu Hayrettin Karaca'dan 2B tasarısına ağır eleştiri: Hepsi suçlanacak!

TEMA Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, 2B Tasarısı'yla ilgili olarak, "Bugün bu yasayı savunanlar, bugün bu yasayı eğer Cumhurbaşkanı imzalarsa, hepsinin, suçlanacağından hiç şüpheniz olmasın" dedi

Limak Vakfı tmk projesi Haberi

Limak Vakfı tmk projesi

2015 yılında hayata geçirilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın Limak Vakfı ile paydaş olduğu TMK, Avrupa'dan 5 ödül aldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, lise ve üniversitede okuyan kız öğrencilere yönelik hazırlanan iki ayrı proje Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK), “Yılın En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı-Avrupa”, "Yılın En İyi İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası - Kamu Hizmeti” ve “Yılın En İyi İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası - Küresel Sorunlar” kategorilerinde gümüş Stevie ile ödüllendirildi.

Hazırlanan proje, üniversitelere yönelik olarak, devlet üniversitelerinin elektrik-elektronik, endüstri, inşaat, makine, bilgisayar ve çevre mühendisliği bölümlerinde okuyan kız öğrencilere burs, mentorluk, staj imkanı ile mesleki ve kişisel gelişimlerine yönelik eğitimlere ve İngilizce dil eğitimine katılım...