05 / 05 / 2024

Liman Kent avi alkaş yorumları

Liman Kent avi alkaş yorumları

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, yapımı devam eden 3. havalimanına komşu olacak şekilde planlanan Liman Kent Projesi'nin kruvazör turizmiyle yılda 8 milyon yabancı turisti İstanbul'a getireceğini söyledi.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Hava Kent Akpınar ne zaman bitecek?

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan Hava Kent Akpınar projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Projede teslimler Haziran 2019 yılında yapılacak...

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planı 2. kez mecliste!

İzmir Alsancak Liman arkası ve Salhane bölgesini kapsayan Yeni Kent Merkezi plan notlarının iptali üzerine 1/1000'lik planlar yarın ikinci kez Konak Meclisi'ne gelecek.

Çanakkale Lapseki yat limanı Mart'ta tamamlanacak!

ÇANAKKALE'nin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 3 ay önce ihalesi yapılan yat limanı projesiyle turizmin canlanacağını hem de kent ekonomisine katkı sağlanacağını belirtti.

Şile Liman Yenileme Projesi'nde deplase çalışmaları başladı!

Şile Belediyesi, kültür merkezi, spor merkezi, Kumbaba Motel ve Modelleme Merkezi ile kent meydanı, Ağva sahil düzenleme ve liman yenileme projeleri gibi üç dev projeyi hayata geçiriyor.

Şile Kent Meydanı için yapılan yıkımlar tamamlandı!

Şile Kültür Merkezi, Şile Spor Merkezi, ve Tarihi Kumbaba Moteli Restorasyonunun ardından Şile Liman Yenileme ve rekreasyon projesi, Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ile Ağva Sahil Yenileme projeleri start aldı.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Liman Kent, İstanbul'da yeni yatırım fırsatları oluşturacak!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, yapımı devam eden 3. havalimanına komşu olacak şekilde planlanan Liman Kent Projesi'nin kruvazör turizmiyle yılda 8 milyon yabancı turisti İstanbul'a getireceğini söyledi.

Smyrna İzmir'in yeni kent merkezi oldu!

"Kentsel tasarım uluslararası fikir proje yarışması" sonucunda, Alsancak Limanı'nın arka bölgesindeki 471 hektarlık alan Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'in yeni kent merkezi olmuştu.

Dubai Port Limanı’nda son durum!

Körfez Yarımca’da inşa edilen Dubai Port Limanı’nın yapımı Danıştay tarafından iptal edildi. İptal kararına rağmen inşaat çalışmaları süren Dubai Port’a gelen kent savunucuları inşaata mühür vurdu...

Tarihi Kerpe Limanı turizme kazandırılacak!

Tarihi Kerpe Limanı turizme kazandırılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından Antik Kerpe Limanı Mendireği Rekonstrüksiyon Yapım İhalesi yapıldı...

Liman Kent avi alkaş yorumları Haberi

Liman Kent avi alkaş yorumları

İstanbul ve çevresinde inşaatı devam eden ve başlayacak olan 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu, Avrasya Tüneli, İstanbul İzmir Otoyolu, 3. havalimanı, Liman Kent ve Kocaeli'ndeki Organize Liman Bölgesi gibi projeler yeni geliştirme ve yatırım fırsatları doğuracak. İstanbul'daki gayrimenkul trendleri, bu projelerin oluşturduğu ihtiyaçlar çerçevesinde gelişecek. 


Ticari gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş , yapımı devam eden    taşımacılığında ve kruvazör turizminde küresel lider olmayı hedeflediğini söyledi. JLL Türkiye Başkanı "Kruvazör turizmi sayesinde yıllık 8 milyon yabancı turistin İstanbul Liman Kent'e gelmesi bekleniyor. 3. havalimanı, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin tamamlanmasıyla birlikte, Liman Kent'in ulaşılabilirliği artacak ve proje lojistik açıdan önemli bir merkez haline gelecek" dedi. 


'LOJİSTİK ARZİ 8.5 MİLYON METREKAREYE ULAŞACAK'


JLL Türkiye verilerine göre,...