14 / 05 / 2024

liman kent ne zaman bitecek

liman kent ne zaman bitecek

3' üncü Havaalanı' nın yapılacağı bölgeye kurulacak olan limankent için hazırlıklar tamamlandı. 2018 yılında bitecek olan proje, Asya'dan Avrupa'ya geçişte Türkiye' yi kargo lideri yapacak...

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Rize Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 5 soru TBMM'de!

Rize Yat Limanı Projesi'nin durumu meclis gündeminde konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Bekaroğlu sorularını Ulaştırma Bakanı Arslan'a iletti..

Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de konumlandırılıyor. Peki Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

liman kent ne zaman bitecek Haberi

liman kent ne zaman bitecek

3'üncü Havaalanı'nın yapılacağı bölgeye kurulacak olan limankent için hazırlıklar tamamlandı. 2018 yılında bitecek olan proje, Asya'dan Avrupa'ya geçişte Türkiye'yi kargo lideri yapacak.


İstanbul'da 3'üncü Havaalanı'nın yapılacağı bölgeye kurulacak ve yılda yaklaşık 8 milyon turist çekecek dev liman için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kanal İstanbul ve havalimanıyla entegre olacak, özellikle konteyner, tren ve TIR gibi büyük yük taşıyan Ro-Ro gemileri tarafından kullanılacak limanın planları genişletildi. 2018'de tamamlanması öngörülen projeyle Türkiye'nin Asya'dan Avrupa'ya kargo hizmetinin öncüsü olması hedefleniyor. Kruvaziyer turizminin de yapılacağı, iki yeni şehri içine alacak limankentin hem İstanbul Boğaz trafiğini rahatlatacağı hem de yıllık ortalama 4 milyar dolar gelir bırakacağı hesaplanıyor. 


NÜFUSUN 4'TE 1'İ ARNAVUTKÖY'E 


Bölgede arazi tahliye çalışmaları da devam ediyor. Limankent'in yapılacağı Yeniköy'ün de aralarında bulunduğu 5 köy sınırları içerisinde bulunan...