02 / 05 / 2024

limanların satış ihale tarihi

limanların satış ihale tarihi

Tüpraş, Petkim ve Türk Telekom'u özelleştiren hükümet, 2013 yılında limanları satışa çıkaracak...

Hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? Uzmanlar açıkladı!

​​​​​​​Yediemin otoparkında bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan hacizli araçların ihale aracılığıyla satışa çıkarılmasına yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Peki, hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Birlik Mensucat Ticaret gayrimenkul satış ihale sonucunu yayınladı!

Birlik Mensucat Ticaret tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Birlik Mensucat Ticaret gayrimenkul satış ihale sonucunu yayınladı.

Global Liman, Riga ve Livorno limanlarını işletme ihalesine katılacak!

Global Liman İşletmeleri, Letonya'nın başkenti Riga limanı feribot yolcu hizmetleri operasyonlarının satın alınması için ön elemeyi geçerken, Cape Verde Cumhuriyeti limanlarının işletilmesi ihalesine katılmaktan vazgeçti.

İtalya 5 yat limanını satışa çıkardı!

İtalya turizmin uğrak yeri olan yerleşim yerlerindeki yat limanlarının özelleştirilmesi için harekete geçti.Lüks yat limanlarıyla bilinen İtalya, aralarında Capri ve Sardinya'nın da yer aldığı 5 yat limanını satıyor.

Yunanistan Adalarını, Kamu Binalarını ve Limanlarını satıyor!

Yunanistan, ekonomik kriz sebebiyle parsel parsel topraklarını satıyor. Adalarını, limanlarını, plajlarını ve stadyumlarını satılığa çıkaran ülke, 50 milyar euro gelir hedefliyor.

ÖİB Sümer Holding'in Malatya'daki 5 arsasını satışa çıkardı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya Yeşilyurt'ta bulunan Sümer Holding A.Ş.'ye ait 5 arsanın satışı 20 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Dumankaya Miks'te son 37 dükkanın satış ihalesi bugün!

Dumankaya Miks projesinde kalan son 37 dükkanın satış ihalesi bugün gerçekleştiriliyor. Açık artırma ile yapılacak ihale kapsamında yer alan dükkanların fiyatları 97 bin 760 TL'den başlıyor.

Yunanistan'da limanların özelleştirilmesine son verilecek!

Theodoros Dritsas, katıldığı bir radyo programında Pire ve Selanik Limanları'nın özelleştirilmesi konusuna değinerek, "Pire ve Selanik Limanları'nın çoğunluk hisse paketinin satılmasına son veriliyor, bu önemli bir tercihtir" dedi.

VakıfBank gayrimenkul satışlarını e-ihale üzerinden yapıyor!

VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle internet üzerinden yapmaya başladı. İhaleye katılarak teklif vermek isteyen müşterilerin, herhangi bir VakıfBank şubesine başvurarak teminat yatırması ve kullanıcı kaydını yaptırması gerekiyor.

TOKİ 41 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi!

TOKİ 148 gayrimenkulü bugün gayrimenkul müzayedesinde satışa çıkardı. Bugün saat 14.00'te gerçekleştirilen ihale sonucu TOKİ 41 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi. Fiyatının en düşük olduğu gayrimenkul 20 bin lira olarak belirlendi...

Sevinç Evleri 2'de son konutların satışları devam ediyor!

Ersev Konut ve İnşaat Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilen Sevinç Evleri 2 projesinde son konutların satışları devam ediyor

Ziraat Bankası, Sarıyer Kireçburnu'ndaki arsasını satışa çıkardı!

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul ili Sarıyer ilçesi Kireçburnu mahallesindeki arsasını satışa çıkardı. Kireçburnu'ndaki arsa için maktu teminat bedeli 300 bin TL olarak açıklandı. Ziraat Bankası Erzurum ve Kahramanmaraş'taki arsalarını d

limanların satış ihale tarihi Haberi

limanların satış ihale tarihi

Tüpraş, Petkim ve Türk Telekom'u özelleştiren hükümet, 2013 yılında limanları satışa çıkaracak.Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (OİB), liman özelleştirmeleri için danışmanlık hizmeti alacak. OİB'nin duyurusuna göre ihaleye katılmak isteyen firmaların ön yeterlilik başvurularını 21 Aralık 2013 tarihinde saat 15.00'e kadar...