05 / 05 / 2024

Lineard Endüstriyel inşaat iletişim

Lineard Endüstriyel inşaat iletişim

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Uğur Şensoy tarafından kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Erdoğan Bitnel tarafından kuruldu.

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Özgür Delibaş tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Özbay tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel inşaat iletişim Haberi

Lineard Endüstriyel inşaat iletişim

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketii konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1) Endüstriyel Zemin Kaplama; a) Her türlü epoksi zemin, poliüretan zemin, dekoratif zemin kaplamaları, çimento esaslı zemin kaplamaları, yüzey sertleştirici zemin kaplamaları, her türlü şap beton uygulamaları, tesviye esaslı şap uygulamaları, her türlü çimento ve poliüretan esaslı izolasyon işleri uygulaması, b) Bu malzemelerin yurt içinde ve yurt dışında uygulamalarını yapmak, satışlarını yapmak, pazarlamak, bir başka firmaya aracılık ve taşeronluk hizmetleri yapmak ve yaptırmak. c) Her türlü zemin kaplamaları konusunda danışmanlık hizmetleri vermek, d) Her türlü zemin kaplama...