19 / 05 / 2024

Lio Group Dekorasyon adres

Lio Group Dekorasyon adres

Lio Group Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud A.S.    Baroud tarafından kuruldu.

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mahmoud Hejazı tarafından kuruldu.

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hesamedın Abasalta tarafından kuruldu.

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Tavlı Orhan Çevik tarafından kuruldu.

Itkan Group İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itkan Group İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Aytaç tarafından kuruldu.

Astan Group Yapı Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astan Group Yapı Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdolreza Mohebbi kuruldu...

Lio Group Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lio Group Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud A.S.    Baroud tarafından kuruldu.

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Rabeh ve Mhd Nour ortaklığında kuruldu. 

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Hacı Mehmet Bölükbaşıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Brone Group Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brone Group Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fadıl Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Finanspark, ay sonunda satışa çıkacak! Sarp Group ve Emlak Pazarlama'dan!

Batı Ataşehir 'de Sarp Group ve Emlak Pazarlama tarafından hayata geçirilecek olan Finanspark, 2011 yılının Eylül ayının sonuna doğru resmi satışa sunulacak...

Lio Group Dekorasyon adres Haberi

Lio Group Dekorasyon adres

Lio Group Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud A.S.    Baroud tarafından kuruldu.

Lio Group Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları,yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap,metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumumticarethanelerin dekorasyon ve tasarım tadilat . hizmetleriniyapmak ve yaptırmak. 2- Her türlü demir-çelik ve metal ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı...