21 / 05 / 2024

Lion Port Gayrimenkul

Lion Port Gayrimenkul

Lion Port Gayrimenkul Anonim Şirketi 70 bin TL 'lik sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde Saraçlar Sanayi Sitesi Başakşehir adresinde Levent Dursun Özbek tarafından kuruldu

Luxera Bahçe Port'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Luxera Bahçe Port projesinde konut fiyatları ne kadar? Luxera Bahçe Port'ta hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Bahçe Port nerede? Luxera Bahçe Port projesinde kaç adet konut var?

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Bahçe Port nerede? Bahçe Port projesinde kaç adet bina var? İşte tün ayrıntılar...

Port D Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Port D Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Baş tarafından kuruldu.

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Keçi tarafından kuruldu.

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli ile Ömer Begeç tarafından kuruldu.

Port Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Port Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Atıl Ayaz tarafından kuruldu. 

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Gömeç Port Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gömeç Port Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi Orçun Kocakoç ve Rabiye Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Golden Port İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Port İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi, Abdulkadir Sürmeli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ibrahım A.S. Alnazlı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt'ta kuruldu.

Realty Port İstanbul, Azerbaycan Recexpo Fuarı'nda ilgi gördü!

Realty Port İstanbul Türkiye çapında ki özellikli projelerini sektörde profesyonel ve uluslararası tecrübesi ile 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırladı.

Lion Port Gayrimenkul Haberi

Lion Port Gayrimenkul


Lion Port Gayrimenkul Anonim Şirketi Levent Dursun Özbek tarafından 70 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde kuruldu.


Lion Port Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu: Yurt içinde ve yurt dışında her türlü emlak gayrimenkul ve siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devremülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor komplekskleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Lion Port Gayrimenkul Anonim Şirketi iş adresi: Saraçlar Sanayi Sitesi 13 Blk N:172...