13 / 05 / 2024

Little Caesars franchise sayısı

Little Caesars franchise sayısı

Little Caesars, Covid-19 döneminde yatırımcılara ödeme öteleme, destek primi, hammadde alımlarında indirim gibi fırsatlar sundu. Yüzde 80'i franchise olan toplam 85 şubeyle faaliyet gösteren şirket, bu yılın sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor

Little Studio Sanatsal Danışmanlık Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Little Studio Sanatsal Danışmanlık Ve Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cansu Şimşek Dai tarafından kuruldu.

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Dedeman Hotel franchise sistemine giriyor!

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları artacak!

2021 senesinde 20 binden fazla kişinin katıldığı franchise yatırımları artmaya devam edecek. 2022 senesinde 3 bin 661 franchise şubesi açılacak.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

Ünlü markalar 2021'i franchise yılı ilan etti!

2020'de 45 milyar dolar olan franchise sektörünün pazar büyüklüğünün 2021'de 50 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor. Peki ünlü markaların 2021 hedefleri neler?

Bahamalar'daki Little Ragged Adası 19.5 milyon dolara satılıyor!

Bahamalar'da St Andrew's olarak da bilinen tropikal ada Little Ragged, 19.5 milyon dolara satışa sunuldu. 

Little Caesars 2021'de 15 yeni şube açacak!

Little Caesars Türkiye, geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 29 arttırdı. Firma 2021'de 15 yeni şube açacak...

Emlakçılardan franchise sistemine tepki!

Emlak sektöründe hızla büyüyen franchise hizmeti bazı emlakçılara için fırsat kapısı olmasına karşın sisteme karşı çıkan emlakçılar da bulunuyor.

Franchise'de yeni dönem başlıyor! 

Türkiye'de devam eden franchise yapılanmasında mevcut eksikler giderilip yanlışlar düzeltiliyor. Kapsamlı müşteri memnuniyeti hedefleyen franchise böylelikle yeni bir döneme giriyor. 

Little Caesars franchise sayısı Haberi

Little Caesars franchise sayısı

Pandemi sürecinde global anlamda bir daralma yaşayan yeme-içme sektöründe franchise veren şirketler yatırımcılara özel yeni ekonomik formülleri devreye aldı. Öyle ki geçen ay sadece ABD'de bazı fast food markalarının eyalet bazında iflas başvurularında bulunması global devleri harekete geçirmiş, tanınan ünlü bir hamburger zinciri ülkedeki bayileri için 40 milyon dolarlık acil durum fonunu devreye aldığını duyurmuştu.

Ekonomist'ten Burcu Tuvay'ın haberine göre, geçen yıl itibariyle 46 milyar TL büyüklüğe ulaşan Türkiye yeme-içme sektöründeki şirketlerde normalleşme sürecinde özellikle franchise şubelerini korumak adına önemli adımlar atıyor. Sektörün yüzde 4'ünü oluşturan pizza segmentinin markalarından Little Caesars, pandemi süresince yatırımcılara özel bir dizi destek sunmaya başladı.

Little Caesars Genel Müdürü Banu Arıduru, bir destek primi oluşturduklarını ve ödenen royalty bedelini düşürdüklerini söylüyor. Arıduru, "Her hafta franchise...