30 / 04 / 2024

Liv Yapı beylikdüzü projeleri

Liv Yapı beylikdüzü projeleri

Beylikdüzü'nde 1 milyon metrekare yeşil vadi olarak bırakılan alan, çevre yolu yönünden denize doğru derin bir nefes alanı olarak bölgeye büyük katkı sağlayacak. Kale Kent bu derin yeşilliğe cepheli arazisi ile oldukça şanslı bir konumda.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Liv Yapı Liv Marmara teslimleri!

Liv Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Liv Marmara projesinde fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ofis ve cadde mağazalar da bulunuyor...

Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da inşa edilen Liv Marmara projesinde dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

Liv Yapı beylikdüzü projeleri Haberi

Liv Yapı beylikdüzü projeleri

Toplamda 1403 konut zemin üzerinde sadece 8 kat yükselen 34 blokta toplanmış, iki etaplı projenin ilk etabında bulunan 783 daire 2015 yılının sonunda teslim edilecek. Toplam 100 bin metrekare arazide kat adedi 8'den fazla blok olmamasıyla birlikte beton yığını siteler atmosferinden çok uzakta, sakin, insancıl, mahalle ölçeğinde. 


DEVASA YÜKSEKLİK YOK 

Beylikdüzü denildiğinde akla ilk gelen devasa yükseklik ve yoğunluk yok. Yeşil iç avludan apartman girişleri yapılıyor. Avlunun içinde 6500 metrekaresi süs olmak üzere toplam 8500 metrekare su öğesi, çocuk parkları, yürüme yolları, çardaklar gibi açık sosyal alanlar işlenmiş, iç avluda, yangın, ambulans, teknik bakım gibi hizmetler ve acil durumlar için sert zemin araç yolu bırakılmış. 


DAİRE TİPLERİNDE ÇEŞİTLİLİK 

Gül inşaat 3S Kale ve Liv Yapı proje ortaklığında gerçekleştirilen Kale Kent projesinde 8 tip...