30 / 04 / 2024

Liv Yapı Gül inşaat 3S beylikdüzü projeleri

Liv Yapı Gül inşaat 3S beylikdüzü projeleri

Beylikdüzü'nde 1 milyon metrekare yeşil vadi olarak bırakılan alan, çevre yolu yönünden denize doğru derin bir nefes alanı olarak bölgeye büyük katkı sağlayacak. Kale Kent bu derin yeşilliğe cepheli arazisi ile oldukça şanslı bir konumda.

Salda Gölü'nde yapılacak millet bahçesinde son durum ne?

Burdur Yeşilova’daki doğa harikası Salda Gölü çevresinde Millet Bahçesi çalışmalarında sona geliniyor. 9 adet bungalov tipi yapı, gölün çevresine yerleştirildi.

Samsat Atatürk Baraj Gölü kıyısında dinlenme tesisi yapılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Atatürk Baraj Gölü kıyısında mesire alanı ve dinlenme tesisi oluşturuluyor.Tesiste çevre düzeni yapılmaya başlandığı bildirildi.

Sivas Hafik Gölü'ne restoran yapılacak!

SİVAS İl Özel İdaresi, Hafik Gölü'nü turizme kazandırmak amacıyla başlatığı çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda, Hafik Gölü kenarına restoran yapılması amacıyla protokol imzalandı.

Afyon OSB ve Gazlıgöl’e yer altı geçidi yapılacak!

Afyonkarahisar Belediyesi ile Devlet Demir Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Organize Sanayi ve Gazlıgöl’e giden hemzemin geçitler devre dışı bırakılacak. Söz konusu bölgelere yer altı geçidi yapılacak.

Göl Bahçe Evleri Sur Yapı satılık!

Göl Bahçe Evleri Sur Yapı satılık 2+1 dairelerin fiyatları 275 bin liradan başlıyor. 227 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri projesi Eylül 2018 tarihinde tamamlanacak...

Bizim Evler Güzelce İhlas Yapı satılık!

Bizim Evler Güzelce İhlas Yapı satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Konut alanı için 180 bin metrekare ayrılan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

TEM Point Gül Yapı!

TEM Point Gül Yapı Projesi'nde 686 adet konut bulunuyor. İstanbul Sultangazi'da hayata geçirilen projede peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

AG Gül Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG Gül Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Altan Gül, Mehmet Gül ve Oltan Gül ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Nevşehir Gülşehir’de otistik çocuklar için bakım merkezi yapılıyor!

Nevşehir’in Gülşehir'deki otistik çocuklara yönelik yapılan bakım merkezi kısa bir süre sonra hizmete açılacak. Arısoy,Bakım Merkezinde yapılacak olan inşaat işleri Japon Büyükelçiliğinin vereceği 100 bin dolar destek kapsamında karşılanacaktır” dedi.

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık!

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık konut teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. Satışların önümüzdeki ay başlayacağı proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Manisa Sarıgül Kızılçukur Mahallesi’nde düğün salonu yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçesi Kızılçukur Mahallesi’nde yapılacak olan düğün salonunun temeli atıldı.

Manisa Sarıgöl atık su arıtma tesisi nereye yapılacak?

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 2012 yılında Bağlıca Mahallesine yapılması planlanan fakat mahallelinin karşı çıkması nedeniyle hayata geçirilemeyen atık su arıtma tesisinin kendisinin de mahallesi olan Çanakçı Mahallesine yapılacağını açıkladı

AC Grup Yapı Gıda Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AC Grup Yapı Gıda Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Coşkun Pamir tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Doğancılar Caddesi'nde kuruldu.

Liv Yapı Gül inşaat 3S beylikdüzü projeleri Haberi

Liv Yapı Gül inşaat 3S beylikdüzü projeleri

Toplamda 1403 konut zemin üzerinde sadece 8 kat yükselen 34 blokta toplanmış, iki etaplı projenin ilk etabında bulunan 783 daire 2015 yılının sonunda teslim edilecek. Toplam 100 bin metrekare arazide kat adedi 8'den fazla blok olmamasıyla birlikte beton yığını siteler atmosferinden çok uzakta, sakin, insancıl, mahalle ölçeğinde. 


DEVASA YÜKSEKLİK YOK 

Beylikdüzü denildiğinde akla ilk gelen devasa yükseklik ve yoğunluk yok. Yeşil iç avludan apartman girişleri yapılıyor. Avlunun içinde 6500 metrekaresi süs olmak üzere toplam 8500 metrekare su öğesi, çocuk parkları, yürüme yolları, çardaklar gibi açık sosyal alanlar işlenmiş, iç avluda, yangın, ambulans, teknik bakım gibi hizmetler ve acil durumlar için sert zemin araç yolu bırakılmış. 


DAİRE TİPLERİNDE ÇEŞİTLİLİK 

Gül inşaat 3S Kale ve Liv Yapı proje ortaklığında gerçekleştirilen Kale Kent projesinde 8 tip...