03 / 05 / 2024

Lıyakat Mubarak Nımachwala

Lıyakat Mubarak Nımachwala

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Gülhan Kızılkaya ve Lıyakat Mubarak Nımachwala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Vodafone Arena Stadyumu'nun açılış tarihi bugün açıklanacak!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihi yarın açıklanacak. İşte Vodafone Arena Stadyumu'nun açılış tarihi hakkında açıklanan bilgiler...

Gökgöl Mağarası'nın restorasyonunda sona gelindi!

Türkiye'nin gezilebilir ve halka açık en uzun üçüncü mağarası olarak bilinen Gökgöl Mağarası'nın restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Mağara, en yaşlı yapı oluşumlarına da ev sahipliği yapıyor.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde vatandaşın istediği olacak!

“Bu toplantıları daha önce sabahları yapıyorduk ama sizden gelen istek üzerine akşamları da düzenlemeye başladık" diyen Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, “Kentsel dönüşümde temel anlayışımız, vatandaşlarımız ne istiyorsa o olacak şeklinde” diye konuştu.

Bursa İnegöl Beylik Han'ın restorasyonu tamamlandı!

500 yıllık tarihi yapı olarak yükselen İnegöl Beylik Han, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük tahribat almıştı. Bursa İnegöl Beylik Han'ın restorasyonu tamamlandı.

Tarsus İbrişim Mahallesi'ndeki okul çok amaçlı tesise dönüştürülecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İbrişim Mahallesi'nde taşımalı eğitimden dolayı kapanan ve atıl halde duran okulu çok amaçlı tesise dönüştürecek proje için kolları sıvadı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm imar planı dün askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 22 Mart'ta askıdan inecek...

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın havai fişek gösterisiyle karşıladı!

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın muhteşem havai fişek gösterisi ile karşıladı. Kentte yılbaşı kutlamalarının sembolü olan ve canlı yayınlanan gösteri Türkiye ölçeğinde beğeni topladı

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

TOKİ Bingöl kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi uzatıldı!

TOKİ Bingöl kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi uzatıldı. Projede sözleşme imzalamaları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kültür Caddesi/ Bingöl Şubesinde gerçekleştirilecek.

Bingöl'deki binaların risk haritasının çıkarılması gerek!

Bingöl'de özellikle Düzağaç bölgesindeki binaların çoğunun güçlendirme görmüş hasarlı yapılar olduğunu belirten Abdullah Butaku, "Bingöl'de binaların risk haritasının çıkarılarak, hasarlı binaların dönüştürülmesi lazım" dedi.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Eminevim Elazığlı ailelere tapularını teslim etti!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Elazığ’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreniyle Elazığlı ailelere tapularını teslim etti.

Kocaeli Symbol Köprülü Kavşağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

D-100 karayolu üzerinde Symbol Yaşam merkezi ile Kentsa kavşağı arasındaki bölgede yapılan yeni köprülü kavşağın inşaatı, Körfez Köprüsü inşaatı ile aynı dönemde başladı.

Lıyakat Mubarak Nımachwala Haberi

Lıyakat Mubarak Nımachwala

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Gülhan Kızılkaya ve Lıyakat Mubarak Nımachwala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu. 


Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Seyehat acenteleri kununu uyarınca acentelik belgesi almak,yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyehat acentaları kurabilir ve devir alabilir,daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubesi olabilir,işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir.gezi turları düzenleyebilir başka seyehat acentaları tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir,bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir.yolcu taşımacılık tur ve rehperlik hizmetleri, ulaşım,konaklama ve danışmanlık hizmetleri yapabilir,kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerinin rezervasyonunu yapabilir bilet satın alabilir ve satabilir.  b.  Her türlü gemi ve...