16 / 05 / 2024

Loca Karşıyaka fiyat

Loca Karşıyaka fiyat

Tek blok 14 kat şeklinde dizayn edilen proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde yükseliyor. İzmir Renk Yapı Loca Karşıyaka'da fiyatlar 215 bin TL 'den başlıyor.

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Karşıyaka Aypark Residence fiyat 2016!

Aypark Residence projesinde toplamda 217 adet daire yer alıyor. Karşıyaka Aypark Residence fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Karşıyaka Aypark Residence fiyat!

Aypark Residence projesi Katal İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da inşa ediliyor. Karşıyaka Aypark Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Aypark Residence Katal İnşaat Karşıyaka fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Aypark Residence projesinde 217 daire yer alıyor. Projede daire alanları 120 metrekareden başlıyor. İşte Aypark Residence Katal İnşaat Karşıyaka fiyat listesi...

Renk Yapı Loca Karşıyaka Projesi!

Dairelerin körfez manzarasına cephesinin bulunduğu Loca Karşıyaka projesi tek blok 14 kat şeklinde yükseliyor. Renk Yapı Loca Karşıyaka Projesi toplam 48 adet daireden oluşuyor.

İzmir Renk Yapı Loca Karşıyaka'da fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor!

Tek blok 14 kat şeklinde dizayn edilen proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde yükseliyor. İzmir Renk Yapı Loca Karşıyaka'da fiyatlar 215 bin TL 'den başlıyor.

Loca Karşıyaka'da 195 bin TL'ye 1+1!

Loca Karşıyaka şehir karmaşasından uzak bir o kadar da merkezi yeri ve körfezin muhteşem manzarasıyla alıcılarını bekliyor. Projede daire fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesi!

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesine göre 1+0 daireler 219 bin TL'den başlıyor. Toplam 176 adet konut ve 9 ticari birimden meydana gelen projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Karşıyaka Evia Plus Evleri fiyat bilgisi!

Atek Yapı tarafından hayata geçirilen Karşıyaka Evia Plus Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Karşıyaka Evia Plus Evleri fiyat bilgisi...

Sinpaş Karşıyaka Rezidans fiyat listesi!

Karşıyaka Rezidans projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 174 tane daire bulunuyor.Peki fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Karşıyaka Rezidans fiyat listesi...

Sinpaş Karşıyaka Rezidans!

Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde daireler 198 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle satılıyor. Projede mevcut olan dairelerin büyüklükleri 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Karşıyaka Rezidans fiyat listesi!

Karşıyaka Rezidans fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 174 daire ve 9 ticari birimden meydana gelen projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Loca Karşıyaka fiyat Haberi

Loca Karşıyaka fiyat

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks daire ve penthouse şeklinde dizayn edildiği proje toplam 48 adet daireden oluşuyor.


Sosyal seçenekleri arasında spor salonu, fitness center, açık seyir terası ve masa tenisi alanının yer aldığı proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sine bağlı Yeni Girne'de yükseliyor. 


Dairelerin körfez manzarasına cephesinin bulunduğu projede daire alanları 53 metrekareden başlıyor ve 168 metrekareye kadar yükseliyor. 


İzmir Renk Yapı Loca Karşıyaka'da fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor. Teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede 3 adet ticari ünite bulunuyor.


Adres: 6076/2 sokak no: 11 imbatlı mah. Yeni Girne Karşıyaka 


Tel:05370429392

http://www.locakarsiyaka.com/

Tülay...