03 / 05 / 2024

Loda Mobilya fuar

Loda Mobilya fuar

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB, mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın da katılacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde 500’ün üzerinde firmanın katılımı ile CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Loda Mobilya’dan ev dekorasyonunda renk devrimi!

Renklerin gücünü ve enerjisini modern ve çizgi üstü konseptlerle birleştiren Loda Mobilya'dan ev dekorasyonunda ‘renk’ devrimi...

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

8. Van İnşaat ve Mobilya Fuarı başladı!

Van'da İnşaat ve Mobilya Fuarı başladı. Bu yıl 8.'si düzenlenen fuara 11'i il dışında olmak üzere 34 firma katıldı.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Loda Mobilya fuar Haberi

Loda Mobilya fuar

Ülkemiz mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olan İMOB, mobilya sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek, önemli bağlantılar ve iş birlikleri için fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en önemli birinci, dünyanın en önemli ikinci mobilya fuarı olma özelliğine sahip olan fuara, 524 firma katılacak. Fuarın katılımcı firmaları arasında yer alan Loda Mobilya, 5’inci Hall A11 no’lu standında özel koleksiyonlarını görücüye çıkaracak. 

“Mobilya sektörünü KOBİ’ler domine ediyor”

Karaçak, “Kabul edilmelidir ki İMOB, Türk mobilya sektörünün yapı taşlarını bir araya getiren çok önemli bir fuar. Sektörün çoğunluğu, KOBİ ölçekli firmalardan oluşuyor ve ihracata en büyük katkıyı sunan da zanaat kökenli mobilya üreticileri. Mobilya sektörü, Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri. Sektörü domine eden ise KOBİ’ler. Dolayısıyla dünyada, Türk mobilyası ile ilgili algıyı yükseltecek olan da İMOB’da yer...