29 / 04 / 2024

Loft Dragos kampanya

Loft Dragos kampanya

Loft Dragos' tan konut alanların kirası garanti altında. Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı ortaklığı, evini 3 ay içinde kiraya veremeyen yatırımcının, 12 aylık zararını karşılıyor...

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Nuvo Dragos’ta 36 ay için sıfır faiz fırsatı!

İskanlı tapu avantajı ile hemen yaşam fırsatı sunan Nuvo Dragos’ta özel bir kampanya başladı. Kampanyada faiz oranı 60 ay vadede yüzde 0.60’a düşürüldü.

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'ta 0,98 faizle 120 ay vade!

Nuvo Dragos'ta 0,98 faizle 120 ay vade imkanı sunuluyor. İşte Nuvo Dragos kampanya detayları...

Lens İstanbul yeni kampanya detayları!

Lens İstanbul yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tipleri bulunuyor.

Nuvo Dragos’ta 2+1'lere özel kampanya!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde özel kampanya başladı. 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4.000 TL aylık ödemelerle satılıyor.

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Güral Loft Çiftehavuzlar'da kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Anadolu Yakası’nın gözde lokasyonunda yer alan “Güral Loft Çiftehavuzlar”da başlatılan kampanya kapsamında; peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

Dap Adam Kule kampanya bilgileri!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Dap Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Loft Dragos Kartal'ın ısınma tercihi Ariston!

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

Adam Kule lansmana öze kampanya!

İstanbul Maltepe Dragos bölgesinde inşa edilen Dap Yapı Adam Kule lansmana öze kampanya düzenlendi. Projede fiyatlar 239 bin liradan başlıyor.

Loft Dragos kampanya Haberi

Loft Dragos kampanya

Loft Dragos'tan konut alanların kirası garanti altında. Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı ortaklığı, evini 3ay içinde kiraya veremeyen yatırımcının, 12 aylık zararını karşılıyor...



Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı ortaklığı üçüncü projeleri olan Loft Dragos'ta, kira garantili dönem başlattı. Projeden konut alan yatırımcı, evini 3 ay içinde kiraya veremezse 12 aylık kirası, ortaklık tarafından karşılanacak. 25 milyon TL yatırımla İstanbul Dragos'ta hayata geçirilen proje, 100 konut ve 1 ticari birimden oluşuyor. Projede, alanları, 74 metrekare olan 1+1'ler 300 bin TL ila 400 bin TL arasında; alanları 109 ila 123 metrekare olan 2+1'ler 468 bin TL ila 715 bin TL arasında; alanları 150 metrekare olan 3+1'ler ise 708 bin TL ila 931 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Firma bünyesinde uygulanan kampanya ile yüzde 30 peşinat...