02 / 05 / 2024

loft dragos proje bilgileri

loft dragos proje bilgileri

WBahce, Roof Kurtköy ve Loft Dragos projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, simdi de yatırım değeri 45 milyon TL olan ve 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesine start veriyor.

Huzzak Loft X Başakşehir lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Huzzak Loft X Başakşehir projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Loft X Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Cer Loft satışta! Yeni proje!

Dubai Cityscape Awards'tan ''Az Katlı Konut Prpjesi'' ödülüne sahip olan Cer İstanbul projesinin ''Loft'' bölümünün çok yakında satışa sunulması bekleniyor. Proje Yedikule Hisarı'nın yanı başında konumlanıyor.

DKY Dragos'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek DKY Dragos projesinde ön talep toplanıyor. 4 bloktan meydana gelecek proje henüz projelendirme aşamasında...

Loft Dragos Kartal'ın ısınma tercihi Ariston!

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

İncek Bulvar Loft proje fiyatları!

İncek Bulvar Loft proje fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Akfen Bulvar Loft projesinde daireler 2018 sonunda teslim edilecek...

İncek Loft Akfen İnşaat satılık!

İncek Loft Akfen İnşaat satılık daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Gölbaşı İncek Loft Evleri fiyatları!

Gölbaşı İncek Loft Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Akfen İnşaat imzası ile yükselen proje 108 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Akfen İnşaat Loft İncek fiyat!

Akfen İnşaat Loft İncek fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje toplam 1.199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden oluşuyor.

Ankara İncek Loft fiyatları ne kadar?

İncek Loft Rezidans'ta banka kredili veya firma bünyesinde kredili ödeme yapılabiliyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ankara İncek Loft fiyatları ne kadar?

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri nerede?

Konut teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği İncek Loft'ta satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft Evleri nerede?

Ankara İncek Loft Evleri fiyat listesi!

Ankara İncek Loft Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İncek Loft Rezidans fiyatları!

İncek Loft Rezidans fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplamda 1.199 daire ve 44 ticari üniteden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İncek Loft satış ofisi iletişim!

İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 telefon numarasını arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

loft dragos proje bilgileri Haberi

loft dragos proje bilgileri

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, Avlu Kurtköy için eylül ayma kadar ön talep toplayacak. Metrekare ortalama birim fiyatı 2.650 TL olan projenin yüzde 50'lik kısmı lansman özel fiyatlarıyla satışa sunulacak. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, 136 konuttan oluşan VVBahçe, 206 konut, 5 ticari birimden oluşan Roof Kurtköy ve 100 konut, 9 ticari birimden oluşan Loft Dragos projelerini hayata geçirmelerinin ardından, şimdi de yatırım değeri 45 milyon TL olan 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı. 


138 konut yer alıyor Verilen bilgiye göre, Avlu Kurtköy için eylül ayma kadar ön talep toplanacak. Metrekare ortalama birim fiyatı 2.650 TL olan projenin yüzde 50'lik kısmı, arsa alanı şirket bünyesine ait olduğu için lansman özel fiyatlarıyla satışa sunulacak. Erguvan İnşaat Yönetim...