19 / 05 / 2024

Loft İncek projesi ne zaman teslim

Loft İncek projesi ne zaman teslim

108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesi Akfen İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Projede fiyatlar 300 bin TL’den başlıyor. Peki Loft İncek projesi ne zaman teslim?

Akfen GYO Loft Iasos projesi için düğmeye basıldı! Yapı ruhsatları alındı!

Akfen GYO Muğla Kıyıkışlacık'ta hayata geçirilecek Loft Iasos projesinin ruhsatı alındı. İşte ayrıntılar...

Ankara Jewel İncek'te yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Ünsal Group imzası taşıyan Jewel İncek projesinde yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 

Vera İncek geliyor! Başkentte 360 konutluk yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. Vera İncek projesinde 360 konut yer alıyor.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla! 

MBM Enerji İnşaat ve Mutlucan A.Ş. ortaklığında inşa edilen Akadia İncek projesinin detayları belli oldu. Peki Akadia İncek projesi nerede? İşte Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

Akfen Holding'ten Loft Station projesi!

Son yıllarda önemli bir gayrimenkul trendi olarak öne çıkan paylaşımlı ofislerin (co-working spaces) sayısı her geçen gün artıyor. Yatırımcılar tarafından önemli karşılık bulan paylaşımlı ofisleri dünyada 1.7 milyon kişi kullanıyor.

Park Hayat İncek nerede?

Park Hayat İncek projesi, İşmen İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje, 19 ve 6 katlı, yatay ve dikey 2 blok halinde yükseliyor..

İncek Bellapais Konakları'nda 300 bin TL'ye! Yeni Proje!

Nisan ayında lansmanı yapılacak olan Bellapais Konakları İncek projesi adını Kıbrıs-Girne'nin en güzel köyü Bellapais'ten alıyor..

Cepa Evleri İncek'te 640 bin TL'ye 2+1! 

Cepa Evleri İncek projesi, 188 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel 48 ay vade fırsatı sunuluyor..

Rinnova İncek'te 1 milyon 825 bin TL'ye! Yeni proje!

Rinnova İncek projesi, Prokar Yapı imzası ile Ankara İncek'te inşa ediliyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede villa fiyatları 1 milyon 825 bin TL'den başlıyor..

Loft İncek projesi ne zaman teslim Haberi

Loft İncek projesi ne zaman teslim

108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor. 


Loft İncek Ankara projesinde parti evi, spor sahaları, sinema salonu, gözlem evi, fitness merkezi, yürüyüş yolu, alışveriş kanyonu, pony club, kapalı havuzu, hobi atölyesi gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Projede ödemeler yüzde 10 peşinatta; 18 ay sonra ara ödeme veya kalan yüzde 20'si taksitle, yüzde 30'u ara ödemeyle, yüzde 40'ı ise teslimden sonra olacak şekilde yapılıyor.


Loft İncek projesi ne zaman teslim?

Akfen İnşaat Loft İncek projesinin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Daire alanlarının 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösterdiği İncek Loft Evleri ’nde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 6,5+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 300 bin TL’den başlıyor.


İncek Loft ulaşım

 Hacılar mahallesi 986/1...