17 / 05 / 2024

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret adres 

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret adres 

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

Arıo Tour Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıo Tour Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Hameed Atıyah tarafından kuruldu.

Golden Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Travel Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadreza Ghasemlou Nezhad tarafından kuruldu. 

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Murobiso Travel Turizm Otomotiv Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murobiso Travel Turizm Otomotiv Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah El Daher tarafından kuruldu.

Sultan Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Özdemir ve Maryam Hamzehpour ortaklığında kuruldu.

Flamingo Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Flamingo Travel Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Albayrak, Muhammad Usman Alı ve Rızwan Bın Imtıaz ortaklığında kuruldu.

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Saymaz tarafından kuruldu. 

Sky Travel Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Travel Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küçüktemel tarafından kuruldu. 

Tour Global Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tour Global Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Güldaş ve Ayşe Nur Karslı ortaklığında kuruldu. 

Tour Desıgner Turizm Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Tour Desıgner Turizm Seyahat Acentası Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıddıka Koç tarafından kuruldu.

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Amırreza  Nematı ile Efran Dana tarafından kuruldu.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret adres  Haberi

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret adres 

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. A.Turizm İle İlgili Konular a.Türkiye`nin iç ve dış turizm potansiyelinin gelişmesi ve mevcut kaynaklarının daha verimli bir şekilde işletilmesi ile turistlerin dinlenme, eğlenme ve diğer ihtiyaçlarını karşılaması konularında hizmet vermek. b. Turistlik yerlerde turizme elverişli alanlarda hakiki ve hükmi şahıslar yada devlete ait arazi ve arsaları satın almak kiralamak ve kiraya vermek, kamp, plaj, termal spor tesisleri, konut evi, eğlence yerleri, lokanta, otel restoran, pastane gibi tesisler kurmak inşaat etmek satmak ilgili mercilerden izin almak suretiyle işletmek kiraya vermek almak yada satmak. c.Yurt içinde ve yurt dışında turizm...