07 / 05 / 2024

Lojman dağıtımı 2014

Lojman dağıtımı 2014

Lojman dağıtımı ne zaman yapılır?: Kamu Konutları Kanuna göre, her yıl ocak ayında personellerden talepler alınarak ve bazı kriterler göz önünde bulundurularak tahsis işlemi yapılıyor...

Doğuş GYO'nun kar dağıtım politikası genel kurula sunulacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26 Mart 2014 tarihinde onaylanmış kar dağıtım politikasını bu yıl yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgi ve onayına sunacak.

Halk GYO bedelsiz pay dağıtımını 11 Haziran'da yapacak!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı kar payından bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklarımıza verilecek bedelsiz payların dağıtımına 11 Haziran'da başlayacak.

Torunlar GYO 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Torunlar Gayrimenkul 2014 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Reysaş GYO 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Reysaş GYO 2014 dönemine ait olan kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Reysaş GYO kar dağıtım politikasını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar dağıtım politikasının 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına karar verdi. Reysaş GYO kar dağıtım politikasını yayınladı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Yibitaş Yozgat İşçi Birliği 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Edip GYO 2014 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Edip GYO 2014 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu kapsamında kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Enka İnşaat kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

TSKB GYO 2014 yılı kar dağıtım teklif tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısı tutanağını ve 2014 yılı kar dağıtım teklif tablosunu yayınladı.

Ata GYO 2014 kar dağıtımıyla ilgili yönetim kurulu önerisini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı faaliyetlerinden elde edilen karın dağıtımıyla ilgili yönetim kurul önerisini yayınladı.

Özderici GYO 2014 kar dağıtımı dökümanını yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı olağan genel kurul kar dağıtım dökümanını yayınladı. İşte yayınlanan kar dağıtım dökümanı detayları...

Saf GYO 2014 yılı kar dağıtımını yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu' nda kar dağıtım payı yayınlandı.

Akfen GYO kâr dağıtımı yapmayacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 Yılı Kar Dağıtımı ile ilgili Yönetim Kurulu Kararı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. İşte şirketin açıklaması...

Lojman dağıtımı 2014 Haberi

Lojman dağıtımı 2014

Lojman dağıtımı ne zaman yapılır?

Lojman konutları ile ilgili merak edilen "Lojmana yeni giren personel Lojmanda ne kadar süre ile kalır?", "Lojmana yerleşen personel konut değişikliği yapabilir mi?" gibi soruların yanıtı Kamu Konutları Kanunu'nda açıklanıyor.


Peki kanunda yer alan esaslara göre lojman dağıtımı ne zaman yapılır?Lojman dağıtımı ile ilgili esaslar kanunun 14. maddesinde açıklanıyor:


Kamu Konutları Yönetmeliği madde: 14 

Her yıl ocak ayında personellerden talepler alınarak 4 sayılı puan hesaplama cetveli ile hesaplama yapıldıktan sonra puan sıralamasına göre tahsis işlemi yapılır. Ancak; Adıyaman Üniversitesi konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesi madde: 8/c Dağıtılacak lojman sayısı 5 veya daha az olduğu takdirde Konut Tahsis komisyonu kararı ve Rektörün onayı ile yeni bir ilan yapılmadan puanlama dikkate alınmak suretiyle dağıtım yapılabilir.


Kamu Konutları Yönetmeliği madde: 20 

Lojmana yeni...