14 / 05 / 2024

Lokman Ertürk kazan

Lokman Ertürk kazan

Ankara Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk kimdir? Lokman Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Lokman Ertürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Lokman Ertürk..

200 bin TL'si olan 32 günde tam bu kadar kazanıyor! Mevduat getirisi hesaplama! Banka mevduat faizleri Nisan 2024!

Yatırım yapıp kazanç elde etmek isteyen binlerce kişi son dakika mevduat getirisi hesaplama araştırması yapıyor. Peki banka mevduat faizleri ne kadar Nisan 2024? İşte banka banka 200 bin Türk Lirası'nın 32 günlük getirisi...

Türkiye'de en yüksek kazanç getiren sektör ve meslekler belli oldu: Gayrimenkul ve inşaat ne kadar kazandırıyor?

TÜİK tarafından, Türkiye'de cinsiyet, meslek ve eğitim durumu bakımından en çok ve en az kazanan sektörler açıklandı. 2022 yılında aylık ortalama kişi başı kazanç 12 bin 450 Türk Lirası şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar...

Tunç Şatıroğlu Türk vatandaşlığı için yapılan düzenlemeyi kira ve enflasyon artışı olarak yorumladı!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun, ‘Türk vatandaşlığının istisnai kazanılması’ başlıklı 20. maddesindeki değişikliği değerlendirdi. İşte Tunç Şatıroğlu'nun o değerlendirmesi ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Borsa ile ilgili ürkütücü iddia! Borsadan ‘kol kesip’ çıkanlar olacak!

Deprem felaketinin ardından geçen hafta çarşamba günü işlemlere açılan borsa haftayı kazançlı kapattı. Yatırımcı bu yükselişin devam edip etmeyeceğini araştırırken, bazı ekonomistler ise oldukça ürkütücü iddialarda bulunuyor.

Türk Lirası, dolara karşı yine yenik! TL, 29 günde dolara karşı yüzde 0,53 eridi!

Gelişen bazı ülke para birimleri dolar karşısında değer kazanırken, TL’nin, ABD Doları karşısındaki değer kaybı sürüyor. Türk Lirası, 2023 yılının başından bugüne kadar dolara karşı yüzde 0,53 oranında değer yitirdi.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Togg ve THY el sıkıştı! Uçmadan mil kazan!

Bugün Togg ve Türk Hava Yolları (THY) arasında yeni bir iş birliği anlaşmasına imza atıldı. Bu anlaşma sayesinde karayolunda statü Mil ve Mil kazanılabilecek. İşte detaylar...

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şükrü Ertürk tarafından kuruldu.

Unes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yunus Ertürk tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Lokman Ertürk kazan Haberi

Lokman Ertürk kazan

Lokman Ertürk kimdir?

Lokman Ertürk, Ankara Kazan’ın Örencik Köyü’nde 1970 yılında doğdu. İlkokulu köyünde, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. ABD Preston Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu. 


Azerbaycan Bakü Asia Üniversitesi tarafından Türk Dünyası ve kültürüne yaptığı hizmetlerden dolayı 2013 yılında fahri doktara ünvanına layık görüldü. 


ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Uluslararası liderlik programı çalışmaları sonucunda (ayın mezunu) ödülüne hak kazandı. Bunların yanında birçok dernek ve kurumdan başarılı belediye çalışmaları nedeniyle ödüle layık görüldü. 


Fazilet Partisi ve AK Parti çatısı altında siyasi çalışmalarını yürüten Ertürk her iki partinin zor günlerinde Kazan Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melik Gökçek’in danışmanlığının ardından 2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti’den Kazan Belediye Başkanı ve Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olarak seçildi. 


2004’den sonra...