14 / 05 / 2024

Lokman Ertürk özgeçmiş

Lokman Ertürk özgeçmiş

Ankara Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk kimdir? Lokman Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Lokman Ertürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Lokman Ertürk..

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Happy House Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy House Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Ertürk ve Gökhan Kanmaz ortaklığında kuruldu.

Slash Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Slash Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Ertürk Gaucher tarafından kuruldu.

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ertürk tarafından kuruldu.

Londonist Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu.

Astane İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astane İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Ertürk tarafından kuruldu. 

Uluslararası Hukuk açısından Kanal İstanbul!

İBB'nin düzenlediği Kanal İstanbul Çalıştayı’nda konuşan Hukukçu ve Büyükelçi Av. Rıza Türmen ile Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, kurulacak kanalın uluslararası düzeyde yeni sorunlara yol açacağını dile getirdi...

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 TL sermaye bedeli ile Abdul Rauof Qayoumi, Hüdaverdi Ertürk, Jamshed Parwni ve Mohammad Omar Naeemi tarafından kuruldu.

Hane halkı tasarrufları 1,5 trilyon TL’ye ulaştı!

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk, 'Hane halkı tasarrufları ülkemizde 1,5 trilyon TL’ye ulaştı.' dedi.

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Lokman Ertürk özgeçmiş Haberi

Lokman Ertürk özgeçmiş

Lokman Ertürk kimdir?

Lokman Ertürk, Ankara Kazan’ın Örencik Köyü’nde 1970 yılında doğdu. İlkokulu köyünde, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. ABD Preston Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu. 


Azerbaycan Bakü Asia Üniversitesi tarafından Türk Dünyası ve kültürüne yaptığı hizmetlerden dolayı 2013 yılında fahri doktara ünvanına layık görüldü. 


ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Uluslararası liderlik programı çalışmaları sonucunda (ayın mezunu) ödülüne hak kazandı. Bunların yanında birçok dernek ve kurumdan başarılı belediye çalışmaları nedeniyle ödüle layık görüldü. 


Fazilet Partisi ve AK Parti çatısı altında siyasi çalışmalarını yürüten Ertürk her iki partinin zor günlerinde Kazan Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melik Gökçek’in danışmanlığının ardından 2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti’den Kazan Belediye Başkanı ve Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olarak seçildi. 


2004’den sonra...