21 / 05 / 2024

Lokum Manzara adres

Lokum Manzara adres

Satışların çeşitli fırsatlarla devam ettiği ve Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Lokum Manzara projesi tam olarak nerede yer alıyor. 

Lokum Manzara'da Efsane Cuma'ya özel indirim!

Lokum Manzara projesinde Efsane Cuma'ya özel yüzde 25 indirim ve 36 ay 0 vade farkı ile ödemeler yapılıyor. DKY ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.

Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıklamıştı. İşte, Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı.

Lokum Manzara’dan konut kampanyasına destek!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Lokum Manzara nerede?

Satışların çeşitli fırsatlarla devam ettiği ve Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Lokum Manzara projesi tam olarak nerede yer alıyor. 

Lokum Manzara ödemeleri!

Lokum Manzara ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Manzara projesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor.

Tuzla’nın en geniş daireleri Lokum Manzara’da!

Lokum Evler projesinin 4.etabı olan Lokum Manzara İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.  Lokum Manzara'da bölgenin en geniş dairelerine yer veriliyor. 

DKY Lokum Manzara teslim tarihi!

2 blok olarak yükselen Tuzla Lokum Manzara projesinde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede konutların tamamı 154 metrekare 3+1 olarak tasarlandı...

Lokum Evler'in yeni etabı Lokum Manzara satışa çıktı!

Konutların tamamı 154 metrekare 3+1’lerden oluşan Lokum Manzara etabında hiç peşinatsız konut sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Lokum Evler Tuzla adres!

Lokum Evler Tuzla adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Tuzla Aydınlı, Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Toplam 722 adet daireden oluşan projede nakitte yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Manzara Adalar Yakacık adres!

Manzara Adalar Yakacık adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kartal, Karlıtepe Mahallesi Yakacık Caddesi'nde bulunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri adres!

5 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta yükseliyor.

Kartal Manzara Adalar Evleri adres!

Manzara Adalar Evleri İş GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor.Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Kartal Manzara Adalar Evleri adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Evler Rezidans adres!

DKY Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da inşa ediliyor. Lokum Evler Rezidans adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Manzara adres Haberi

Lokum Manzara adres

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Manzara projesi, Lokum Evler projesinin etabı olarak satışa çıkarıldı. 2 bloktan oluşan Manzara etabında yer alan konutlar 126,15 metrekare 2+1,5 ve 154,14 metrekare 3+1,5 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal imkanın sunulduğu projede yüzme havuzu, otopark, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, sauna, güvenlik, tenis kortu mevcut. 

Lokum Manzara, 14 hektar büyüklüğündeki tabiat parkına komşu konumda yer alıyor. Doğayla iç içe yaşamın keyfini süreceğiniz proje yaşam alanlarınızı huzur ve mutluluk verici mekanlara dönüştürüyor. Proje Eylül 2018'de teslim edilecek. 

Lokum Manzara nerede?
İstanbul Anadolu Yakası'nın cazibe merkezi Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Lokum Manzara projesi konum olarak Sahile 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, AVM'lere 6 dakika, üniversitelere 12 dakika mesafede yer alıyor.

Lokum Manzara harita

Lokum Manzara adres:...