05 / 05 / 2024

Lokum Residence lokasyon

Lokum Residence lokasyon

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Residence daire fiyatları 1+1 daireler için 177 bin TL'den başlıyor.

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

Aphorodite Park Residence geliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ''Aphorodite'' projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Aphorodite Park Residence; lokasyon avantajı, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Toplam 83 adet daireden meydana gelen Gold Residence Urkay projesinde dairelerin metrekare satış fiyatları 4 bin 750 TL'den başlıyor. Peki Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Güneşli Perola Residence lokasyon!

Three Sun imzası taşıyan Bağcılar Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Güneşli Perola Residence lokasyon....

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Atiye Residence Kağıthane lokasyon!

Kağıthane Atiye Residence projesinde yüzde 80 peşin ödemelerde 0,90 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor. Proje HAS-DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

The Address Residence lokasyon bilgileri!

Emaar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen The Address Residence İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte The Address Residence lokasyon bilgileri...

Tuzla Lokum Evler lokasyon!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgisine göre İstanbul İl 'i, Tuzla Aydınlı 'da inşa ediliyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Alya Life Residence lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje toplam 214 adet konuttan meydana gelecek. Alya Life Residence lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fikirtepe Alya Life Residence fiyat!

Lokasyon bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 11 dakika kadar uzalıkta bulunan projede 214 adet konut yer alıyor. Fikirtepe Alya Life Residence fiyat listesi kapsamında 490 bin TL'den başlıyor.

Lokum Residence lokasyon Haberi

Lokum Residence lokasyon

Lokum Evler projesinin Lokum Residence etabı olarak yükselen projede daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 53 dönüm arsa alanı üzerine yayılan proje 15 ay krediyi firmadan sağlanıyor.


Ortak alanlar kapsamında Lokum Residence projesinde kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor.


DKY İnşaat  ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen projede ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede 36 ay 0 faiz ile vadelendirme sağlanıyor.


Lokayon bilgisi kapsamında proje Anadolu Yakası’nda merkezi konum ve ulaşım avantajları sunuyor. Proje sahile 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, Üniversiteler'e 12 dakika mesafede yükseliyor. 


Daire alanları 1+1'lerin 64.91 metrekare ve 2+1'lerin...