28 / 04 / 2024

Lokum Rezidans kiralık

Lokum Rezidans kiralık

DKY İnşaat ile Metropolist Yapı tarafından İstanbul Tuzla’da hayata geçirilen Lokum Evler projesinde yeni bir rezidans bloğu yükseliyor.

Lokum Rezidans'ta 1+1'ler satışa çıktı!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY inşaat ile Metropolist Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Lokum Evler Projesi'nde yeni rezidans bloğu yükseliyor. Proje, 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Lokum Rezidans satışa çıktı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile İstanbul Tuzla’da hayata geçirilecek Lokum Evler projesindeki rezidans bloğu satışa çıktı. Projedeki dairelerin fiyatının 177 bin liradan başladığını söyledi.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Aydınlı Lokum Rezidans lokasyon!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Aydınlı Lokum Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Rezidans ödeme koşulları!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen proje toplam 722 adet daireden oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme koşulları kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Lokum Rezidans Tuzla ulaşım!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans Tuzla ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Rezidans ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 15 ay kredi firmadan sağlanıyor.

Lokum Rezidans lokasyon bilgisi!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Rezidans satılık daire!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Tuzla Aydınlı' da hayata geçiriliyor. Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak seçeneklerle dizayn edildi.

Lokum Rezidans'ta 772 TL'den başlayan taksitlerle! 36 ay 0 faiz!

DKY inşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayata geçirilecek Lokum Rezidans 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Lokum Rezidans'ta bin 772TL'den başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Tuzla Lokum Rezidans satılık daire!

Toplam 53 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 1+1'lerde 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Lokum Rezidans ödeme planı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 177 bin TL'den satışta!

DKY inşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayata geçirilecek Lokum Rezidans 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Lokum Rezidans’ta bin 772 TL’den başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Lokum Rezidans daire fiyatları!

Lokum Rezidans daire fiyatları, konutların konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Satışları devam eden DKY İnşaat Lokum Rezidans projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans satılık!

DKY İnşaat Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Tuzla'da hayata geçiriliyor.

Lokum Rezidans kiralık Haberi

Lokum Rezidans kiralık

Lokum Rezidans bloğu, 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 1+1 ve 2+1 daire tipinde 145 dairenin bulunduğu Lokum Rezidans, peşin alımlarda yüzde 15 indirim, 36 ay yüzde “0” faiz oranı ve 1.772 liradan başlayan taksit imkanları da sunuyor.


DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali dumankaya, “19 bin metrekare alanda inşa edeceğimiz Lokum Rezidans bloğumuz,  yeşil alanları, tüm donatı alanları, 21 bin metrekare yürüyüş ve doğal yaşam parkı bulunuyor. Projenin fiyat açısından ulaşılabilir olmasını istedik. 64 metrekare 1+1 rezidanslarımız 177 bin liradan,102 metrekare 2+1 rezidanslarımız ise 277 bin liradan başlıyor”...