04 / 05 / 2024

Lokum Rezidans ne zaman teslim

Lokum Rezidans ne zaman teslim

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Rezidans güncel fiyatları!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans güncel fiyatları 180 bin TL 'den başlıyor.

Lokum Rezidans ödeme planı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı!

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye!

DKY İnşaat imzası taşıyan Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Daire alanlarının 79 metrekaden başladığı Kuzu Effect projesi 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Peki Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Lokum Rezidans ne zaman teslim Haberi

Lokum Rezidans ne zaman teslim

Sosyal kullanım alanları arasında projede kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor.


Daire büyüklüklerine göre 1+1'lerin alanları 64.91 metrekare iken, 2+1'lerin alanları 102.87 metrekare olarak dizayn edildiği proje toplam 53 dönüm arsa üzerine yayılıyor.


36 ay vade farksız taksitlendirme sağlanan projede ödeme seçenekleri kapsamında 1.481 TL'den başlayan taksit imkanı bulunuyor. Projede 15 ay kredi firmadan sağlanıyor. 


Lokum Rezidans projesinde fiyatlar 1+1 daireler 180 bin TL, 2+1 daireler 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.


Lokum Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, Üniversiteler'e 12 dakika, sahile 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçiriliyor.


0 216 420 0 556