29 / 04 / 2024

londra Apex House

londra Apex House

Londra’nın kentsel dönüşüm alanları arasında yer alan Seven Sisters bölgesinde Ant Yapı UK tarafından inşaatı gerçekleştirilen Apex House, bölgenin gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Apex House: Ant Yapı'nın İngiltere'deki 5'nci yıldızı!

Ant Yapı UK; İngiltere’deki projelerinden beşincisi olan Apex House’u yapısal olarak tamamlamanın gururunu yaşıyor...

Antyapı'nın Londra'daki Apex House projesi yapısal olarak tamamlandı!

Londra’nın kentsel dönüşüm alanları arasında yer alan Seven Sisters bölgesinde Ant Yapı UK tarafından inşaatı gerçekleştirilen Apex House, bölgenin gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

Ant Yapı'dan Londra'ya Apex House projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı, 17 bin metrekare arsa alanına sahip 163 konutluk Apex House projesini tasarlayacak ve inşa edecek. Projenin 29 aylık bir sürede tamamlanması öngörülüyor.

Ant Yapı Londra 20-22 Eaton Place için start aldı!

Ant Yapı 20-22 Eaton Place için start aldı. 13 Eaton Place projesimim hemen karşısında yer alan 20- 22 Eaton Place, Londra’ya özgü “town house” diye tabir edilen iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek.

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Haftası'na katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık aynı zamanda dünyanın en önemli sanatsal etkinliklerinden 2015 Londra Tasarım Haftası'nda boy gösterdi. Somerset House'da enstalasyonları sergilenen 10 tasarımcı arasına girdi.

Londra'daki Riverwalk projesinin lansmanı 12-13 Haziran'da!

İngiltere'nin başkenti Londra'da hayata geçirilen Riverwalk projesinin lansmanı 12-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor...

Roman, Londra'da mağaza açacak!

Roman'ın sahibi Buğra Toplusoy, Londra'da mağaza açacaklarını ifade etti...

Dream House Experience ABD'de kapılarını açtı!

ABD'de yaşama geçirilen Barbie Dream House geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı

Londra Boris Havaalanı projesi reddedildi!

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson'ın kentte hayata geçirmeyi düşündükleri yeni havaalanı projesi vekiller tarafından reddedildi...

İngiltere'nin en pahalı malikanesi 700 milyon TL'ye satışa çıktı!

Londra'da Carlton House Terrace 18 numaradaki ev 700 milyon liraya satışa çıktı

londra Apex House Haberi

londra Apex House

Ant Yapı’nın Londra’daki 5. projesi olan Apex House’un yapısal olarak tamamlanması sebebiyle binada bir tören yapıldı. Apex House’un 23. katında gerçekleştirilen törene, Haringey Belediyesi İcra Kurulu Başkanı Zina Etheridge, Grainger İcra Kurulu Başkanı Helen Gordon, Grainger Kıdemli Geliştirme Müdürü Jonathan Kiddle, Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Karaduman, Ant Yapı UK Genel Müdürü James Emmett ve çalışanlar katıldı.

Apex House projesiyle Tottenham High Road ve Seven Sisters Road'un köşesinde yer alan eski belediye binası, yeni kiralık ve satılık evler sunmak için yeniden geliştiriliyor. İngiltere’nin en büyük kiralık ev sağlayıcısı Grainger için Ant Yapı UK’nin inşaatını üstlendiği binada 163 konut bulunuyor.

2020 Haziran’da tamamlanacak olan projenin yeni ev sakinlerinden, yerel işletme ve mağazalara yılda 1,5...