05 / 05 / 2024

londra Armada Avm ödül töreni

londra Armada Avm ödül töreni

Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş "Kasım'da Fransa'da Merkezleri Konseyi (ICSC) gerçeklesen MAPIC ödül tarafından her yıl düzenlenen töreninde bu yıl ödül aldı.

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Armada AVM yılbaşında açık mı?

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM yılbaşında açık mı? Armada AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Armada AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Armada ile Panora AVM kiralarını TL'ye çevirdi!

Armada ile Panora Alışveriş Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldı.

Armada AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Armada AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Mehmet Tezçakın: Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan daha pahalı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, AVM'lerin kira bedellerinden dert yandı. Tezçakın, "Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan ve Newyork'tan dahi pahalı." dedi.

Armada AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Armada Alışveriş ve İş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor!

Yurtiçinde ard arda alışveriş merkezi yatırımlarını açıklayan Esas Gayrimenkul yurtdışındaki yatırımlarına hız verdi. New York'taki otelini 2016'da bitirecek Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

londra Armada Avm ödül töreni Haberi

londra Armada Avm ödül töreni

MAPIC ödül tarafından her yıl düzenlenen töreninde bu yıl yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile  ödül almıştık.Armada AVM Londra'da Yılın Alıveriş Merkezi' seçildi.Armada AVM Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen"Aldığımız bu ikinci ödül ile 21 Nisan'da Londra'da daha da gururlandık, gerçeklesen ICSC Avrupa Türkiye'yi temsilen aldığımız Konferansı'nda düzenlenen bu ödül tüm mağazalarımızın törende Armada'nın ödülü, ve çalışanlarımızın başarısı."Armada Alışveriş ve İş Merkezi Bizimle olan herkese teşekkür Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.


Posta...