14 / 05 / 2024

londra borsası

londra borsası

Hindistan’ın önümüzdeki yıl şeker üretimini 8 milyon ton ihracatla sınırlandıracağını açıklaması ile birlikte Avrupa’da şeker fiyatları üç ayın zirvesini gördü.

Tam sigortalı kripto para borsası!

Burency, Londra’dan Nebbex Protokolü ile sağladığı kapsama alanıyla, dünyanın ilk tam sigortalı sanal para borsası olacak...

Hong Kong'tan 39 milyar dolarlık teklif!

Hong Kong Borsası Londra Borsası’nı satın almak için 39 milyar dolar teklifte bulundu. Londra Borsası teklifi değerlendireceğini açıkladı..

Gayrimenkul borsası yabancı yatırımcının radarında!

Çalışmalarında sona gelinen gayrimenkul borsası, yabancı yatırımcının radarına girdi. GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Londra Borsası'nda GABORAS'ın konuşulduğunu, uluslararası ilginin arttığını ve Türkiye'de çok üst düzey toplantılar gerçekleştirildiğini açıkladı. 

İstanbul, Avrupa ile Asya’nın ‘finans köprüsü’ oluyor!

İstanbul'un uluslararası finans merkezi olması vizyonu çerçevesinde dev bir adım daha atıldı. Londra’da düzenlenen “İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör Forumu’nda Borsa İstanbul ve Londra Borsası arasında stratejik ortaklığa ilişkin anlaşma imzalandı

YDA İnşaat holdingleşecek!

Konut projeleri, şehir hastaneleri ve havalimanı işletmeciliği yapan YDA inşaat, şirket varlıklarını birleştirdikten sonra Londra Borsası'nda halka arz edilecek.YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan konuyu değerlendirdi.

YDA İnşaat Londra Borsası'nda halka açılmayı hedefliyor!

YDA İnşaat özkaynak ihtiyacını tamamladı. Şirket, inşaatı devam 3 şehir hastanesiyle işletme hakkı bulunan 2 havaalanını holding bünyesine alarak Londra Borsası 'nda halka açılmayı hedefliyor

YDA İnşaat holdingleşecek!

YDA İnşaat özkaynak ihtiyacını tamamladı. Şirket, inşaatı devam 3 şehir hastanesiyle işletme hakkı bulunan 2 havaalanını holding bünyesine alarak Londra Borsası 'nda halka açılmayı hedefliyor

Londra'da Endless City projesi hayata geçirilecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'da 'Endless City' (Sonsuz Şehir) adı verilen bir projenin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yüksekliğinin 300 metreyi bulacağı öngörülen yapı kimilerine ev kimilerine ofis olacak.

Enerji Borsası için 34 şirket kuyruğa girdi!

Borsa İstanbul'un çatısı altında kurulacak ve enerji borsasını bünyesinde barındıracak olan Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) özel sektöre açılması planlanan yüzde 40 payı için bugüne kadar 34 şirket başvuruda bulundu.

Londra'da konut fiyatları yüzde 3 düştü!

Londra'da konut şirketlerinin talep ettikleri fiyatları düşürmeye başlaması İngiltere konut piyasasında yavaşlama işareti olarak görülüyor. Konut fiyatları geçen aya göre, yüzde 5.9 düşerek Aralık 2007'den bu yana en büyük gerilemeyi kaydetti.

Tamara Ecclestone’un malikanesi Londra'nın en lüks caddesinde yer alıyor!

Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi. 25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde yer alıyor...

Londra'da acil emlak satışları başladı!

İngiliz The Telegraph Gazetesi, emlak fiyatlarındaki artısın devamından kuşkuya düşüp, evlerini bir an önce nakde çevirmeye çalışanlar yüzünden. Londra gayrimenkul piyasasında panik satışların başladığını bildirdi.

Simit Sarayı, Londra'da mağaza açacak!

Ocak 2013’te, Abraaj Capital ile imza aşamasına geldiklerini açıklayan Abdullah Kavukçu, “Satış düşünmüyoruz, halka arz da rafta” dedi. Kavukçu, “Yıl sonuna kadar da Londra’nın en ünlü sokaklarından Oxford Street’te bir mağaza açacağız." şeklinde konuştu.

londra borsası Haberi

londra borsası

Avrupa’da enerji krizinin önümüzdeki aylarda üretimi tehdit etmesi ve Hindistan’ın ihracatı düşüreceğini açıklaması şeker fiyatlarını altüst etti.

Küresel ölçekte yaşanan arz sorunlarıyla birlikte şeker fiyatları son üç ayın zirvesini gördü.

BloombergHT'nin haberine göre Avrupa’da şeker üreticileri yüksek enerji maliyetleri nedeniyle baskı altındayken üzerine bu yıl yaşanan kuraklığın da eklenmesiyle şeker pancarı üretiminin olumsuz etkilendiği belirtiliyor.

Uzmanlar en büyük şeker ihracatçısı olan Brezilya’da yaşanan kötü hava koşulları, Tayland’ın yaşadığı lojistik sorunları ve teslimatlarda yaşanan gecikmeler ile Hindistan’ın yerel arzı korumak maksadıyla düşüreceğini açıkladığı ihracat kısıtlaması gibi unsutların kürüsel çapta şeker arzına tehdit oluşturduğu kaydediliyor.

  7 Haziran'dan beri en yüksek seviye 

Şeker Londra ICE’ta yüzde 1.7’ye ulaşan yükselişle 7 Haziran’dan beri en yüksek seviyesini gördü.

Hindistan önümüzdeki yıl imalathaneleri 8 milyon ton ihracatla sınırlandırmayı değerlendirirken...