04 / 05 / 2024

londra hsbc genel merkez binası satılacakmı

londra hsbc genel merkez binası satılacakmı

HSBC, genel merkezini satışa çıkardı. Londra’daki en pahalı ofis binası olarak bilinen yapının en az 1,85 milyar dolara satılması bekleniyor. Bina, 2007’de 1,83 milyar dolara satılarak şehirdeki en pahalı gayrimenkul haline gelmişti...

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

HSBC dolar tahminini yeniledi! İşte korkutan senaryo

HSBC seçim neticeleri ne olursa olsun TL'nin değer kaybedeceği yönünde öngörüde bulundu. Banka bu sebeple sene bitimi dolar/TL beklentisini 21'den 24 civarına çıktı. HSBC, Türk lirasının zayıflaması beklentisini genel olarak belirsizlik ve riskler sebebiyle temellendiriyor.

Dünya Çimento Birliği Genel Kurulu 5 Aralık’ta Londra’da toplanacak!

OYAK Çimento, Nuh Çimento, MedCem Çimento gibi Türkiye’nin önde gelen çimento üreticilerinin Dünya Çimento Birliği Genel Kurulu'na katılması bekleniyor...

Moody’s’ten Türkiye takvimi açıklaması!

Moody’s’in Londra’daki genel merkezinden İletişim Stratejisti Abi Jones, Türkiye’nin değerlendirme takvimine ilişkin olarak bir kez daha takvimin “gösterge niteliğinde” olduğunu vurguladı.

Mübariz Mansimov Edition Hotel'i sattı mı?

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Türkiye HSBC'nin yatırım için öncelikli 21 pazarından biri!

HSBC Türkiye Genel Müdürü James Emmett, Türkiye'nin HSBC'nin yatırım için öncelikli 21 pazarından biri olduğunu belirterek, büyüme anlamında önceliklerinin kurumsal ve ticari bankacılık olacağını söyledi.

THY Genel Müdürü Kotil'e 'Yönetimsel Liderlik' ödülü verildi!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Londra'da düzenlenen '2014 Havayolları Strateji Ödülleri'nde, 'Yönetimsel Liderlik' ödülüne layık görüldü. Törende konuşan Temel Kotil, ödülde çalışanlarının büyük emeği olduğunu söyledi...

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi!

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "2014 Havayolları Strateji Ödülleri"nde, "Yılın CEO'su" ödülüne layık görüldü.

James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak!

Martin Spurling, HSBC EMEA ( Avrupa ve Orta Doğu Afrika ) Bölgesi Bireysel Bankacılık Başkanı görevine terfi ediyor. James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak.

HSBC Londra'daki genel merkezini satışa çıkardı!

HSBC, genel merkezini satışa çıkardı. Londra’daki en pahalı ofis binası olarak bilinen yapının en az 1,85 milyar dolara satılması bekleniyor. Bina, 2007’de 1,83 milyar dolara satılarak şehirdeki en pahalı gayrimenkul haline gelmişti...

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı. Ofisin açılışını, Başbakan Yardımcısı Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk yaptı. Merkez, AA'nın İngilizce yayını için de önemli merkezlerden biri olacak...

AA Londra ofisi bugün açılıyor!

Anadolu Ajansı'nın ( AA ) Londra ofisinin bugün gerçekleştirilecek açılışını, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk yapacak.

AA Londra ofisi açılıyor!

Anadolu Ajansı'nın ( AA ) Londra ofisinin 21 Şubat 'ta gerçekleştirilecek açılışını, Başbakan Yardımcısı Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk yapacak.

londra hsbc genel merkez binası satılacakmı Haberi

londra hsbc genel merkez binası satılacakmı


Londra’nın en pahalı ve en büyük ofis binası olarak bilinen 44 katlı yapının en az 1,85 milyar dolara alıcı bulabileceği düşünülüyor.


HSBC, genel merkezini satışa çıkardı. Londra’daki en pahalı ofis binası olarak bilinen yapının en az 1,85 milyar dolara satılması bekleniyor.


Bina 2007’deki emlak patlaması sırasında 1,83 milyar dolara satılarak şehirdeki en pahalı gayrimenkul haline gelmişti.


HSBC’nin binada halen devam eden 13 yıllık bir kira sözleşmesi bulunuyor. Bu da binayı kendini enflasyona karşı korumak isteyen yatırımcılar için çekici bir yatırım aracı haline...