04 / 05 / 2024

londra İki Design Group

londra İki Design Group

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

Acil konut ihtiyacı kontrolden çıktı! 167 bin kişi yeni yıla evsiz girecek!

İngiltere'deki barınma sorunu gittikçe büyüyor. Londra'da bu yıl  82 bini çocuk, en az 167 bin kişinin evsiz olduğu açıklandı.

The Times açıkladı: Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut alıyor!

The Times'ta yayınlanan habere göre, Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut satın alıyor. Haberde yer verilenlere göre, finansal istikrarsızlık birçok kişiyi Londra'nın en önemli emlak piyasasına yönlendiriyor. 

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Mesut Özil'in Londra'daki lüks evi! 

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Londra'daki lüks evinde ağırlıklı olarak Osmanlı dönemini anımsatan bronz ve bej renklerini kullandı. Özil, evinde kişisel logosuna da sıklıkla yer vermiş...

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ki Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Kübra İlter tarafından kuruldu.

Londra Cambridge Merkez Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Cambridge Cami 5272 metrekare, bin 300 kişilik kapasiteye sahip. Çevre hassasiyeti, güneş panelleri ile Avrupa'nın ilk çevre dostu camisidir" diye konuştu.

Londra'da yeni evsizlerin sayısında rekor artış!

İngiltere'nin başkenti Londra'da sokakta uyuyan evsizlerin sayısı Temmuz-Eylül 2019 döneminde 2 bin 69'u yeni evsiz olmak üzere 3 bin 985 kişi oldu...

Londra emlak piyasası dip yapmaya hazırlanıyor!

İngiltere’nin AB'den çıkması durumunda, Londra’nın finansın kalbinin attığı merkez olarak kalıp kalamayacağı sorgulanıyor. Şirketler İngiltere’nin taşınma olasılığına karşı bazı çalışanlarını diğer AB üyesi ülkelere kaydırdı. İngiltere finans sektörü 2 milyondan fazla kişiyi istihdam ediyor....

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Konutta yeni trend 1+1'ler!

Türkiye’deki konut trendlerinin değiştiğinin altını çizen İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, “Eskiden konut alırken evin büyük olması birinci tercihimizdi. Artık bu anlayış değişiyor'' dedi.

londra İki Design Group Haberi

londra İki Design Group

İki Design Group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader, “Ülkemiz gayrimenkul ve inşaat sektörü Avrupa’da dikkat çekici atılımları ile başarı sağlıyor, bizler de bu girişimlerin tasarım aşamasında kaliteli bir dil yakalamanın ve ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İki Design Group kazandığı ödüllerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Gayrimenkul sektörünün ‘Oscarları’ olarak bilinen International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) geçtiğimiz yıl “Dünyanın En İyisi Ödülü”nün sahibi olan iki design group, bu yılki organizasyona da damgasını vurdu.

International Property Awards 2017’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’un (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gala gecesi, 26 Ekim 2017 tarihinde Londra Royal Lancaster Otel’de gerçekleşti. 

İki Design Group, dünyanın önde gelen mimarlık ofislerini geride bıraktı. İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 


Bayramoğlu Karma Kullanım Projesi,...