02 / 05 / 2024

londra New Scotland Yard

londra New Scotland Yard

Londra’nın merkezindeki New Scotland Yard binası, 370 milyon sterlin karşılığında (580 milyon dolar) Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dhabi Financial Group adlı yatırım şirketinin oldu.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

İZÜ Uluslararası İslam Ekonomi ve Finans Merkezi açıldı!

İZÜ Rektörü Bulut: "Merkezimiz Türkiye'de bir ilk ve bu alandaki en büyük araştırma merkezi. Merkez, Londra, New York ve Frankfurt gibi merkezlere dağılmış Müslüman ülke sermayelerinin İstanbul'da toplanmasına ivme kazandırmayı hedefliyor" dedi.

Nef, gayrimenkulde küresel marka olmayı hedefliyor!

Nef, Berlin, Londra, New York, Paris gibi 10 metropoldeki projeleriyle gayrimenkulde küresel marka olmayı hedefliyor. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, gayrimenkulde marka olan Trump'ın sadece 4 ülkede projesi olduğunu belirtti.

Karun Mücevher Londra'da mağaza açacak!

Ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher, ürünlerini Milano ve Venedik’ten sonra New York’ta da satmaya başladı. Oscar törenlerinde yıldızlarla kırmızı halıya çıkan Karun, Londra’da mağaza açmaya hazırlanıyor.

Scotland Yard'ın tarihi binası otel oluyor!

Hintli milyarder Yusuffali Kader, İngiliz müteahhitlik grubu Galliard ile birlikte Londra’da bir dönem tarihi Scotland Yard karakoluna ev sahipliği yapan lokasyonu 5 yıldızlı otele çevirecek.

Yatırım yapmak isteyenler için ucuz Yunan adaları!

Londra, New York ya da İstanbul’daki lüks bir rezidans fiyatını gözden çıkaran yatırımcılar Yunan zenginlerin satışa çıkardığı adalara talip olabilir.

Yunan zenginler yüzde 50 tenzilatlı ada satıyor!

Londra, New York ya da İstanbul’daki lüks bir rezidans fiyatını gözden çıkaran yatırımcılar Yunan zenginlerin satışa çıkardığı adalara talip olabilir.

Yunanlı zenginler yüzde 50 indirimli ada satıyor!

Londra, New York ya da İstanbul’daki lüks bir rezidans fiyatını gözden çıkaran yatırımcılar Yunan zenginlerin satışa çıkardığı adalara talip olabilir. 3.3 milyon dolara adasını satan var.

Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor!

Yurtiçinde ard arda alışveriş merkezi yatırımlarını açıklayan Esas Gayrimenkul yurtdışındaki yatırımlarına hız verdi. New York'taki otelini 2016'da bitirecek Esas Gayrimenkul Londra'nın en büyük AVM'sini alıyor.

Zenginler 2. evleri için Londra'yı tercih ediyor!

Dünyanın en zenginleri, yaşadıkları şehirlerin dışında ikinci ev olarak yurtdışında sahip olmak istedikleri evleri için Londra’yı tercih ediyorlar, ikinci sırada ise New York’u tercih ediyor.

Araplar New Scotland Yard binasını satın aldı!

Londra’nın merkezindeki New Scotland Yard binası, 370 milyon sterlin karşılığında (580 milyon dolar) Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dhabi Financial Group adlı yatırım şirketinin oldu.

Dünyanın en pahalı şehri Londra! Ya New York?

Emlak şirketi Savills'e göre Londra artık şirketler için en pahalı şehir. Londra'nın Hong Kong'u ikinci sıraya düşürerek zirveye yerleştiği listenin üç numarası ise New York.

İngiltere, Scotland Yard binasını 250 milyon sterline satıyor!

İngiltere’de tasarruf tedbirleri polisi de vurdu. Metropolitan Police bürosunun karargahı olan Londra'daki New Scotland Yard binası 250 milyon sterlin (yaklaşık 412 milyon dolar) açılış fiyatıyla satışa çıkarıldı.

londra New Scotland Yard Haberi

londra New Scotland Yard

Londra’nın merkezindeki New Scotland Yard binası, 370 milyon sterlin karşılığında (580 milyon dolar) Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dhabi Financial Group adlı yatırım şirketinin oldu. Düzenlenen ihalede 10 talibi geride bırakan Arap yatırımcılar, başlangıç fiyatının 120 milyon sterlin üzerine çıktı. Satıştan elde edilen parayla polis memurlarının tablet bilgisayar, akıllı telefon ve vücut kameralarıyla donatılması sağlanacak. Ayrıca bir polis müzesi de kurulacak.


Levhasını da taşıyacak

Abu Dhabi Financial Group binayı yıkarak lüks konutlar ve ofisler kurmayı planlıyor. Londra polisi 1967 yılından beri bu binayı merkez olarak kullanıyordu. Yeni polis merkezinin yaklaşık 800 metre ötede Thames nehri kıyısında daha küçük bir binaya taşınacağı, eski binanın New Scotland Yard yazılı ünlü döner levhasının da buraya götürüleceği belirtiliyor. Yeni merkez karakolu Londra polisine yılda 6 milyon...