03 / 05 / 2024

londra World Travel Market

londra World Travel Market

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na İzmir tanıtıldı. Turizm sektörü temsilcilerine şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Amırreza  Nematı ile Efran Dana tarafından kuruldu.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Sura Hagia Sophia Hotel'e World Travel Awards’tan ödül!

Son günlerde Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilim ilk etapta turizm sektörünü vururken, zor günler geçiren sektör,Sura Hagia Sophia Hotel’den gelen yeni bir haberle nefes aldı.

World Travel Awards 2015’in ödülleri sahibini buldu!

Dünyanın turizm Oscar’ları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde ödüllerin sahipleri açıklandı.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

22. World Travel Awards'de Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

londra World Travel Market Haberi

londra World Travel Market

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuan'na İzmir tanıtıldı. İzmir Kalkınma Ajansı'ndan (İZKA) yapılan açıklamaya göre, İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığındaki turizm sektörü temsilcilerinden oluşan heyet, fuarda, Türkiye standının yanında oluşturulan İzmir standında ziyaretçilere şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi. Açıklamada görüşlerine yer veriler İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak, şu bilgileri verdi: "Londra Turizm Fuarı öncesinde İZKA, belediye ve sektör temsilcilerine 'birlikte katılalım'çağrısı yaptı. Davete icabet eden belediye ve sektör temsilcileriyle fuara katıldık. WTM Londra Turizm Fuarı bizim için önemli bir deneyim oldu. Fuara, Türkiye standınm yanında ayrı bir İzmir standıyla katılmış olmamız İzmir'e olan ilgiyi artırdı. Bundan sonraki fuarlara da turizme gönülveren, tanıtımlarını yapmak...