06 / 05 / 2024

londra Zerrin Tekindor

londra Zerrin Tekindor

Zerrin Tekindor Londra Notting Hill'de bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.

Zerrin Tekindor Londra'dan 2 milyon 200 bin TL'ye ev aldı!

Zerrin Tekindor Londra Notting Hill'de bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor'un evini su bastı!

Kendileri şehir dışındayken evlerini su basan Haluk Bilginer-Zerrin Tekindor çiftinin imdadına Zerrin Hanım'ın eski eşi Çetin Tekindor yetişti..

Londra'nın simge binası The Gherkin, 1.1 milyar dolara satıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’nın simge binaları arasında bulunan ve salatalık şeklinde mimariye sahip olan The Gherkin’i, Brezilyalı Safra Group satın aldı. Brezilyalı milyarder Joseph Safra’ya ait olan şirket, bina için 1 milyar 150 milyon dolar ödedi.

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı!

Özkan Uğur Londra'dan ev aldı. Sık sık İngiltere’ye giden ve ülkeye yaptığı ziyaretlerde artık kendi evinde kalmak isteyen Özkan Uğur, şehrin merkezinde bulunanbir daire satın aldı.

Londra'nın simgesi Tower Bridge'e cam zemin!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simge yapılarından 120 yıllık Tower Bridge'in 42 metre yükseklikte bulunan seyir kulesi yenilerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı. Cam zemin büyük ilgi görüyor...

İzmir, Londra Turizm Fuarı’nda tanıtıldı!

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.

Londra Dünya Turizm Fuarı başladı!

Antalyalı turizmciler, tanıtım maratonuna Londra Fuarı ile başladı. Heyete Vali Muammer Türker başkanlık ediyor. 6 Kasım'a kadar açık kalacak Dünya Turizm Fuarı'nı her yıl 50 binden fazla kişi ziyaret ediyor.

Dünya Turizm Fuarı Londra'da başladı!

Her yıl 50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Dünya Turizm Fuarı (WTM) İngiltere'nin başkenti Londra'da açıldı. Türkiye fuarda 800 metrekarelik alana kurulu standlarla temsil ediliyor

Ersin Pamuksüzer Londra'da detoks otel açacak!

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor. Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak.

Londra'daki Plimsoll'un yüzde 15'ini Türkler aldı!

Londra ' daki Plimsoll Building ' e Türk ilgisi patladı. En ucuzu 1.1 milyon pound olan 74 dairelik projenin yüzde 15'ini Türk müşteriler satın aldı...

George Clooney, Londra'dan 40 milyon TL'ye şato aldı!

Lübnan asıllı İngiliz İnsan Hakları Avukatı Amal Alamuddin'le dünya evine giren ünlü aktör George Clooney'nin eşine Londra'nın kırsal kesiminde 40 milyon TL değerinde bir şato aldığı ortaya çıktı...

George Clooney eşine Londra'dan 40 milyon TL'lik şato aldı!

Lübnan asıllı İngiliz İnsan Hakları Avukatı Amal Alamuddin'le dünya evine giren ünlü aktör George Clooney'nin eşine Londra'nın kırsal kesiminde 40 milyon TL değerinde bir şato aldığı ortaya çıktı.

londra Zerrin Tekindor Haberi

londra Zerrin Tekindor

Haluk Bilginer, Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi'nde tiyatro eğitimi görmüş, 25 yıl bu şehirde yaşamıştı. 2004'te ünlülerin oturduğu  Notting Hill'de 312 bin pound'a (1 milyon 370 bin TL) villa almıştı. Sanatçının sevgilisi, oyuncu Zerrin Tekindor da aynı sokakta bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.


2012'den beri birlikte olan Haluk Bilginer ile Zerrin Tekindor, İstanbul'da da ayrı evlerde yaşıyor. Aynı semtte karşılıklı apartmanlarda oturuyorlar. Daha önce iki kez evlenip boşanan Haluk Bilginer ilişkinin ömrünü uzatmak için bu yöntemi seçtiğini söylemişti. Çetin Tekindor ile iki kere nikah masasına oturan ama mutluluğu uzun sürmeyen Zerrin Tekindor da aynı...